Redactia.ro
Home » Monden » Fiul Vicăi Blochina și a lui Victor Pițurcă a decis: vrea să locuiască alături de tatăl său

Fiul Vicăi Blochina și a lui Victor Pițurcă a decis: vrea să locuiască alături de tatăl său

Fiul Vicăi Blochina și al lui Victor Pițurcă a luat o decizie importantă în ceea ce privește viitorul său. La vârsta de 14 ani, Edan și-a dorit să locuiască alături de tatăl său, iar mama sa a fost nevoită să accepte acest lucru. Deși a trecut prin momente dificile, vedeta se bucură că fiul său va avea parte în permanență de o figură paternă în viața lui. 

Fiul Vicăi Blochina și a lui Victor Pițurcă a decis: vrea să locuiască alături de tatăl său

Fiul Vicăi Blochina și al lui Victor Pițurcă a ajuns la vârsta la care își dorește să petreacă mai mult timp cu tatăl său. Până la vârsta de 14 ani a locuit alături de mama sa în apartamentul lor din capitală, dar recent și-a dorit să facă o schimbare în viața sa. Astfel, a decis să se mute și să fie mai aproape de idolul său în viață, fostul selecționer al echipei naționale.

Faptul că Edan și Victor Pițurcă au o relație apropiată acum este într-adevăr de apreciat, mai ales că la început fostul selecționer nu și-a recunoscut băiatul, iar Vica a suferit nespus din această cauză. Acum lucrurile s-au remediat între ei, iar viața i-a adus din nou împreună.

Vica Blochina a recunoscut că această schimbare nu a fost deloc ușor de acceptat, mai ales că se învinovățea pentru faptul că baiatul său nu vrea să mai fie în jurul său. A realizat însă că această schimbare este spre binele său, așa că  acum este împăcată cu decizia lui.

„Ca orice mamă care își iubește copilul. Îl iubesc foarte mult pe Edan. În momentul de față, după 14 ani, este mai mult cu tatăl lui. Asta a fost încă o chestie de depresie pe care am avut-o eu la un moment dat. Plângeam foarte mult și nu înțelegeam de ce nu vrea să vină și de ce nu vrea să mă asculte. Nu înțelegeam ce se întâmplă. Edan are o relație frumoasă cu toată familia. Dacă el nu vrea să plece… (…) Cred că ține cu Steaua. Ce zice tata, asta e la el. Nu știu dacă pot să zic că am o liniște din punctul ăsta de vedere. Când pleacă copilul, te gândești ce am făcut greșit, poate am eșuat ca mamă, poate nu eram bună, poate eram prea dură. Să nu uit un lucru… Când tatăl nu recunoștea copilul, eu mi-am dorit și plângeam în fiecare zi, îmi doream ca el să își petreacă timpul împreună’, a declarat Vica Blochina.

Vica Blochina a suferit de depresie

Vica Blochina s-a remarcat de-a lungul anilor pentru deschiderea de care a dat dovadă în fața publicului său. A vorbit recent despre un moment mai întunecat al vieții sale, când nu reușea să-și mai găsească liniștea și fericită. Cu toate că a muncit mult pentru viața minunată pe care o are acum, nu-și găsea puterea să meargă mai departe.

„Am avut momente în care mă trezeam și mă întrebam când mor. A fost foarte, foarte rău. Am avut o depresie din luna iulie până să plec în Thailanda. Eu am vrut să mor. Nu înțelegeam ce se întâmplă cu corpul meu. Eu am avut tot ce trebuie. Am casă, am copil, am tată care iubește copilul, am business care produce, am cercul de prieteni, orice femeie și-ar fi dorit să aibă viața mea, călătoresc, nu-mi lipsește nimic. Mă trezeam în fiecare zi și plângeam. Voiam să mor. Am fost la doi psihologi și au fost dezamăgire totală pentru mine. Eu nu sunt omul pastilelor, adică nu puteau să mă ducă la psihiatru’, a spus fosta balerină.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: