Redactia.ro
Home » Monden » Flavia Mihășan a concediat patru bone. Care este motivul. „A fost limbajul”

Flavia Mihășan a concediat patru bone. Care este motivul. „A fost limbajul”

Flavia Mihășan se poate declara o mămică împlinită. Vedeta are doi copii superbi care o fac zilnic fericită. De curând, mai ales o dată cu venirea pe lume a mezinului, Flavia a simțit nevoia unei bone. Aceasta a organizat mai multe interviuri și până acum a concediat patru bone. Care este motivul.

Care sunt regulile de bază ale Flaviei Mihășan

Cu toate că a devenit mămică a doi copii, Flavia Mihășan nu se neglijează și își dorește cu pași mici să se focuseze și pe carieră. Ea a ajuns la concluzia că are nevoie de ajutorul unei bone pentru a avea grijă de cei mcii, mai ales că mezinul este bebeluș. Flavia Mihășan a recunoscut că este foarte exigentă în găsirea unei bone pentru cei mici. Ea a precizat că își dorește ca femeia care îi va călca pragul pentru acest post să fie foarte grijulie în privința igienei, dar și să vorbească corect limba română.

Eu mă bazez foarte mult pe intuiție și pe niște lucruri practice când e vorba de proprii copii. Interviurile s-au petrecut acasă, pentru că am vrut să văd care este interacțiunea doamnei respective cu cel mare. Nu a fost ok, dar au fost și fapte concrete, cum ar fi: când intri într-o casă în care sunt copii mici, cred că primul lucru este să te speli pe mâini, ceea ce nu s-a întâmplat.„, a spus Flavia Mihășan în cadrul unei emisiuni televizate.

„Limbajul e important”

Flavia Mihășan a dezvăluit că modul în care se exprimă bona este un aspect foarte important. Ea a spus că nu are pretenția ca femeia carfe va ocupa acets post să știe limbi străine, dar trebuie neapărat să vorbească corect gramatical, deoarece cei mici trebuie să aibă un exemmplu de vorbit corect în preajmă.

O altă opreliște a mai fost limbajul. E important să i se vorbească corect gramatical în limba română. Nu am avut niciodată pretenții de limbi adiționale, dar cred că limba romnă trebuie să fie vorbită corect. Sunt sigură că toate mamele mă înțeleg. Am avut foarte mare noroc. Până la urmă, ne ajută o prietenă foarte bună de familie, cu cineva de foarte mare încredere.„, a continuat Flavia Mihășan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: