Redactia.ro
Home » Monden » Flavia Mihășan s-ar putea întoarce pe sticlă. Fosta asistentă TV, de la „Neața cu Răzvan și Dani”, este pregătită să cucerească inimile telespectatorilor

Flavia Mihășan s-ar putea întoarce pe sticlă. Fosta asistentă TV, de la „Neața cu Răzvan și Dani”, este pregătită să cucerească inimile telespectatorilor

Fosta asistentă de la emisiunea „Neața cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1, Flavia Mihășan s-ar putea întoarce pe sticlă! Iată toate detaliile!

Flavia Mihășan, despre o posibilă revenire pe sticlă: „Nu știu unde încă”

Flavia Mihășan tânjește să se întoarcă în televiziune. Aceasta a luat o pauză pentru a se asigura de creșterea copiilor săi, Carol și Tudor. Micuții sunt rezultatul iubirii dintre ea și Marius Moldovan, dansator și coregraf. Acum, fosta asistentă TV susține că de-abia așteaptă să se întoarcă în lumina reflectoarelor:

„Să știi că toată lumea mă întreabă (nr. când se întoarce la TV) încă, numai că eu sunt în acest proces de creștere copil, care s-a unit cu primul, dar abia aștept!

Mi se pare că am atât de multe resurse acum și foarte multe de exploatat! Pentru că nu am făcut decât să adaug la experiența de până la copii și să mă completez! Dar, da, de-abia aștept să mă întorc, nu știu unde încă…”, a povestit aceasta pentru Cancan.

Flavia Mihășan, despre o posibilă colaborare departe de casă 

Flavia Mihășan a fost întrebată de către reporter dacă ar accepta o colaborare televizată, departe de casă:

„Nu mă simt pregătită să plec, totuși.

Ideea este că plecările astea sunt pe o perioadă destul de lungă și copilul meu cel mic are un an și patru luni, adică e mic, e foarte mic! Dar aici pe plan național, sigur!

Aici, la TV, static, chiar aș putea să încep ceva care să nu dureze foarte mult, aș putea, pentru că îmi este foarte dor după atâta timp!”, a explicat aceasta, pentru sursa citată.

Flavia Mihășan: „Eram peste tot, aveam repetiții tot timpul, eram la TV, pe scenă, plecată, dormeam extrem de puțin…”

Fosta asistentă TV a povestit cum a îmbrățișat retragerea din lumina reflectoarelor. A aceasta susține că familia este pe primul loc și și-a asumat total rolul de soție și de mamă:

„Este o altă etapă pe care mi-am dorit-o, pe care mi-am asumat-o complet și bineînțeles că a venit la pachet și cu această renunțare. Sunt momente în care mă gândesc: „Uite, la ora asta eram nu știu unde în anii trecuți!”.

Dar, cumva, ce trăiesc acum este mult mai curat. Și oricum, fusesem de foarte mulți ani în lumina reflectoarelor, adică înainte să rămân însărcinată simțeam să mă detașez un pic, era „too much”.

Eram peste tot, aveam repetiții tot timpul, eram la TV, pe scenă, plecată, dormeam extrem de puțin, adică pentru mine a fost OK la prima sarcină. La a doua, n-a fost chiar atât de ușor. Dar e o chestie asumată și e o mare lecție pentru mine, lecția vieții mele, lecția răbdării!”, a concluzionat Flavia Mihășan pentru sursa citată.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: