Redactia.ro
Home » Monden » Flavius Nedelea a fost arestat. Ce acuze îi sunt aduse fostului iubit al Anamariei Prodan

Flavius Nedelea a fost arestat. Ce acuze îi sunt aduse fostului iubit al Anamariei Prodan

Fostul partener de viață al impresarei Anamaria Prodan, Flavius Nedelea, a fost arestat de către procurorii DIICOT, în urma unor acuzații legate de un caz de prostituție. Acest om de afaceri deține mai multe localuri de noapte, unde se presupune că dansatoarele au oferit servicii de natură sexuală și se pare că el era conștient de această activitate ilegală. Mai jos, găsiți mai multe informații cu privire la acest caz.

Flavius Nedelea, fostul iubit al impresarei Anamaria Prodan, a fost arestat

Flavius Nedelea a ajuns în fața justiției, după ce procurorii DIICOT l-au plasat în arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, în legătură cu acuzațiile aduse într-un caz de prostituție. Trebuie menționat că decizia nu este definitivă.

Conform informațiilor de pe Cancan.ro, Flavius Nedelea a fost adus la sediul DIICOT pentru a fi audiat. Pe numele acestui om de afaceri a fost emis un mandat de arestare pentru o perioadă de 30 de zile, sub acuzația de a fi implicat în constituirea unui grup infracțional organizat și proxenetism. Se crede că mai multe femei angajate ca dansatoare în localurile deținute de el se implicau în practicarea prostituției.

Ce au descoperit polițiștii despre Flavius Nedelea

«La data de 08.10.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală împreună cu polițiști ai Direcției de Investigații Criminale din cadrul IGPR, pun în aplicare 17 mandate de percheziție domiciliară, inclusiv la sediul și punctele de lucru al unor persoane juridice, în municipiile București și Constanța, dar și pe raza județului Ilfov, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat și proxenetism.

S-a reținut că, începând cu anul 2017, pe raza municipiilor București și Constanța s-a constituit și acționează un grup infracțional organizat în scopul comiterii infracțiunii de proxenetism în cadrul unor cluburi de noapte, unde mai multe femei angajate ca dansatoare tip streaptease practică prostituția.

Liderul grupului, alături de alți trei membrii, coordonează întreaga activitate referitoare la modul de acțiune în ceea ce privește activitatea de proxenetism a grupului, angajează dansatoare tip streaptease care să practice prostituția, le coordonează și monitorizează activitatea de prostituție, asigură cazarea tinerelor și condițiile necesare practicării prostituției prin punerea la dispoziție de camere în cadrul cluburilor asigură protecție fizică tinerelor determinate să practice prostituția prin intermediul agenților de pază angajați, colectează sumele de bani obținute de către tinerele determinate să practice prostituția pentru sine în baza înțelegerilor prealabile cu acestea, oferă comisioane în bani persoanelor care aduc clienți în vederea întreținerii de relații sexuale contra cost cu fetele angajate în cadrul cluburilor.

Ceilalți membrii angajează dansatoare, le coordonează și monitorizează activitatea de prostituție și asigură condițiile necesare practicării prostituției prin punerea la dispoziție de camere în cadrul clubului, colectează sumele de bani obținute în urma practicării prostituției de către angajate și oferă comisioane în bani persoanelor care aduc clienți în vederea întreținerii de relații sexuale contra cost.

De asemenea, parte din clienți, sunt racolați prin intermediul unor taximetriști , în schimbul unor comisioane. La sediul DIICOT – Structura Centrală vor fi conduse, pentru audieri, peste 20 de persoane. Acțiunea beneficiază de sprijinul Serviciului Investigații Criminale din Poliția Capitalei și jandarmilor din cadrul Inspectoratului General aa Jandarmeriei Române. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Biroul Tehnic și de Criminalistică din cadrul D.I.I.C.O.T. și Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română», se arată în comunicatul transmis de către Poliție.

Ce avere are Flavius Nedelea

Flavius Nedelea, în vârstă de 43 de ani, a reușit să acumuleze o avere considerabilă. Fostul partener al Anamariei Prodan are o serie de afaceri care valorează semnificativ. Nedelea a dezvăluit cât câștigă anual din portofoliul său de afaceri, iar suma depășește 2 milioane de euro.

Nedelea a avut o relație care a durat câteva luni cu Anamaria Prodan, imediat după despărțirea acesteia de Laurențiu Reghecampf. Este de remarcat faptul că Nedelea este primul bărbat cu care Prodan s-a afișat în public în timpul procesului de divorț. Cu o vârstă de 43 de ani, el este proprietarul a două hoteluri în București și se implică în diverse afaceri în Tulcea, fiind activ și în alte domenii comerciale.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: