Redactia.ro
Home » Monden » Flick a gafat și fanii nu s-au abținut să-l judece. Ce gest inacceptabil a făcut „Domnul Rimă” FOTO

Flick a gafat și fanii nu s-au abținut să-l judece. Ce gest inacceptabil a făcut „Domnul Rimă” FOTO

Flick a gafat și fanii nu s-au abținut să-l judece

Flick a gafat și fanii nu s-au abținut să-l judece. Iată ce gest inacceptabil a făcut „Domnul Rimă”!

Flick a gafat în mediul online

Flick este în extaz de când i s-a născut minunea, Eva Maria! Micuța este rezultatul iubirii dintre el și partenera lui de viață Denisa. „Domnul Rimă”, după cum îl cunoaștem toți, a gafat în această dimineață în ochii fanilor lui de pe rețelele sociale, fiind grav criticat. Acesta postează foarte des fotografii și clipuri video cu Denisa și fetița lor, iar de data aceasta comunitatea lui nu s-a abținut din a-i crtica ultima postare din această diminează, o fotografie în care o pupă pe gură pe micuța lui.

„Cea mai frumoasă dintre minuni/ Îl pupă pe tati. Azi face 5 luni!”, a scris Flick, în dreptul postării în care își sărută fetița, pe Eva Maria.

De ce nu este bine să ne pupăm copiii pe gură?

Conform specialiștilor în domeniu, sărutatul copiilor pe gură le poate tulbura viața și nu este un gest corespunzător în relația cu micuții:

„De câte ori nu am auzit o mamă spunând că ea doarme cu copilul în pat, iar tatăl este alungat în sufragerie. În aceste familii se inversează rolurile, copilul intră în rolul soţului, iar soţul în rolul copilului. Din punct de vedere psihologic părinţii care îşi transformă copiii în parteneri, îi fac dependenţi de ei, crează un impact negativ asupra dezvoltării sexualităţii copilului, îl infantilizează.

Sunt părinţi care îşi sărută copilul buze, pe organele genitale, dorm cu el în pat până la vârste mari, alăptează copilul peste vârsta de 1 an şi jumătate, stau dezbrăcaţi în prezenţa copilului şi merg cu ei la nudişti. Toate aceste comportamente pot lăsa sechele şi traume în structura psihică a copilului. Toate aceste obiceiuri practicate constant pot fi catalogate drept abuz, emoţional şi sexual”, a spus psihoterapeutul Alina Iliescu, pentru wowbiz.ro.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: