Redactia.ro
Home » Monden » Flick și Denisa Hodișan s-au mutat la casă nouă! Primele declarații ale vedetei după ce a pășit în apartamentul de lux

Flick și Denisa Hodișan s-au mutat la casă nouă! Primele declarații ale vedetei după ce a pășit în apartamentul de lux

Flick și Denisa Hodișan s-au mutat la casă nouă! Primele declarații ale vedetei după ce a pășit în apartamentul de lux

Flick și Denisa Hodișan sunt în culmea fericirii! Cei doi îndrăgostiți s-au mutat la casă nouă, iar acum au oferit și primele declarații din apartamentul de lux.

Flick și Denisa Hodișan s-au mutat la casă nouă! Primele declarații ale vedetei după ce a pășit în apartamentul de lux

Flick și Denisa Hodișan au trecut încă o etapă din viața de cuplu și și-au achiziționat o casă nouă. Cei doi sunt foarte mândri de apartamentul de lux. Soția lui Flick se poate considera cea mai norocoasă femeie din lume și asta pentru că, deși nu a trecut mult timp de la căsătoria cu omul rimelor, împreună au bifat o mulțime de reușite, atât pe plan personal, cât și profesional.

Atât Denisa, cât și Flick, deși nu au petrecut împreună decât un an în casa pe care acum o părăsesc, amintirile s-au adunat, încât acum mai că i-au năpădit lacrimile. Atașamentul față de tot ce a însemnat ”acasă” pentru aceștia în ultimul an este unul destul de mare, însă, spune ea, nu au putut să nu profite de ocazia ce li s-a ivit, chiar dacă nu era chiar musai să facă această schimbare.

”Ne strângem lucrurile dintr-un apartament și le ducem în altul. Nu e nimic special, dar chiar am rămas surprinsă de câte lucruri și câte amintiri am strâns într-un timp relativ scurt. Că un an am stat aici. Mai ales că eu când am venit la București, nu pot să zic că m-am mutat, că nu mi-am adus lucrurile de la Oradea, am venit cu o valiză pentru o vacanță, dar am rămas aici, că între timp ne-am căsătorit. Chiar m-am atașat de loc, am primele amintiri aici. Dar evoluăm, mergem mai departe. Nu știu ce va mai urma pentru că noi nici pasul acesta nu l-am făcut programat. Noi nu ne-am gândit niciodată că trebuie să ne mutăm și să ne căutăm de nebuni o locuință. Și unde stăm acum e mare și frumos, nu necesita o mutare, dar a venit și am profitat de ocazie. Probabil și următorul pas o să fie o oportunitate de care o să profităm”, a spus Denisa Hodișan la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Ce își dorește Denisa Hodișan să facă după mutarea la casa nouă

După ce și-a îndeplinit unul din visuri, acela de a se vedea la casa ei cu bărbatul iubit, Denisa Hodișan a mărturisit că va face, cu această ocazie, și o faptă bună, demnă de laudă. Șatena a mărturisit că își va dona o parte de hainele și încălțările sale de fițe. Aceastea au însemnat ceva pentru ea la un moment dat, făcându-și astfel fanele fericire, dar și spațiu în dressing pentru o rundă nouă de cumpărături.

”Am făcut o mini campanie pe Instagram în care dau lucruri importante pentru mine. Haine sau pantofi pe care eu i-am purtat în momente importante din viața mea. Era una dintre dorințe să le dau fetelor care mă urmăresc și mă apreciază. O să le dau unor fete care mi-au mai scris și înainte”, a mai adăugat fosta ”Miss Planet”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: