Redactia.ro
Home » Monden » Soția lui Flick a reacționat după ce Oana Zăvoranu a atacat-o pe Internet: ”Nu am apărut la TV înjurându-mă cu părinții ca tine”

Soția lui Flick a reacționat după ce Oana Zăvoranu a atacat-o pe Internet: ”Nu am apărut la TV înjurându-mă cu părinții ca tine”

Soția lui Flick a reacționat după ce Oana Zăvoranu a atacat-o pe Internet: ”Nu am apărut la TV înjurându-mă cu părinții ca tine”

Soția lui Flick nu s-a putut abține și a reacționat în urma atacurilor Oanei Zăvăranu. Denisa Filcea a rupt tăcerea și i-a dat o replică dură brunetei, numind-o ”Chucky”. 

Soția lui Flick a reacționat după ce Oana Zăvoranu a atacat-o pe Internet

Denisa Filcea, cunoscuta soție a lui Flick, a avut prima reacție după ce Oana Zăvoranu a atacat-o recent pe rețelele de socializare. Aceasta nu a putut sta cu mâinile în sân, mai ales că atacurile brunetei au fost cât se poate de răutăcioase. Astfel că, Denisa a rupt tăcerea și i-a dat replica „Queridei”, numind-o „Chucky” și susținând despre ea că ar fi „frustrarea întruchipată”.

De asemenea, Oana Zăvoranu a avut o curiozitate în videoclipul postat pe canalul său de Youtube și anume, cu ce se ocupă părinții Denisei. Soția lui Flick i-a satisfăcut această curiozitate, spunându-i actriței că tatăl ei este doctor în agricultură și că a scris și o mulțime de cărți. De asemenea, aceasta a și „provocat-o” pe soția lui Alex Ashraf, spunându-i să vorbească și despre realizările ei și să nu mai critice oamenii.

”Dacă tot era curioasă Chucky, frustrata pământului, despre părinții mei, îți mulțumesc că mi-ai ridicat-o la fileu și pot să mă laud cu ei fără să pară o laudă. Trebuia să fii un pic inteligentă să-ți dai seama că nu e ok să faci asta. Tatăl meu e doctor în Agricultură, membru al Academiei de Științe de la Budapesta, a scris cărți, am pierdut numărul… Nu știu câte, zeci de lucrări în toată lumea, lucrări științifice. Nu o să spun unde lucrează, pentru că nu vreau să pară că mă laud chiar atât de tare cu funcția lui. Chucky, dacă mai ești curioasă de ceva, te aștept să mă întrebi și te provoc și eu să ne vorbești despre familia ta, despre realizărilor lor, și în special despre ale tale și lasă criticatul oamenilor, vorbește-ne despre tine”, i-a spus Denisa Filcea Oanei Zăvoranu.

Denisa Filcea: ”Nu am apărut la TV înjurându-mă cu părinții ”

Mai mult, Denisa Filcea nu s-a oprit aici și i-a transmis un mesaj dur Oanei Zăvoranu. Aceasta a spus că dacă a fost deranjată de faptul că bruneta a folosit cuvântul „mă-ta”, spunându-i „Queridei” că asta ar denota lipsă de educație și creier.

Printre altele, soția lui Flick i-a spus actriței că părinții ei sunt ceea ce nu ar putea să fie ea vreodată, nici dacă s-ar naște încă de 100 de ori și că dacă nu se ceartă cu ei la TV nu înseamnă că nu se afișează cu ei.

”Fac această postare cu dedicație pentru Chucky – frustrarea întruchipată. Am auzit că e preocupată de cine sunt părinții mei; sunt tot ceea ce tu nu ai putea fi dacă te mai naști de 100 de ori! Iar pentru faptul că ai vorbit despre acest ÎNGER spunându-i „mă-ta” denotă lipsa ta totală de creier și educație. Ești ultimul om. Mi-e greață de tine. Simplul fapt că nu am apărut la TV înjurându-mă cu părinții (ca tine) nu înseamnă că îi țin ascunși, data viitoare mai pune mâna și informează-te”, a continuat Denisa Filcea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: