Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu a trecut prin trei întreruperi de sarcină. Motivul pentru care vedeta nu a vrut să aibă un copil cu Pepe

Oana Zăvoranu a trecut prin trei întreruperi de sarcină. Motivul pentru care vedeta nu a vrut să aibă un copil cu Pepe

Weekendul trecut, Oana Zăvoranu i-a acordat un interviu lui Cătălin Măruță pentru podcastul acestuia. Bruneta a lăsat inhibițiile la o parte și a abordat mai multe subiecte tabu din viața sa personală. Nu este un secret că Oana Zăvoranu are un punct sensibil despre care care nu a vorbit mai deloc în presă sau pe orice rețea socială. Acest subiect este chiar sarcina. Oana Zăvoranu i-a povestit lui Cătălin Măruță despre avorturile pe care le-a făcut până acum, despre dorința ei de a deveni mamă, dar și despre cum vede ea relaționarea cu un copil.

Oana Zăvoranu a dezvăluit că îi pare rău că nu a făcut un copil la vârsta de 20 ani. Ea a continuat să spună că și-ar fi dorit un băiat deoarece crede că această relația mamă-fiu sau tată-fiică este una cu totul specială și foarte cool.

Poate la 20 de ani, că n-am făcut un băiat. Eu am în mintea mea imaginea aia că băiatul merge cu mama și mama e toată într-o fiță, se ține bine și colegii din liceu, care spun „Mamă, ce bunăciune e aia!”. Mi-a plăcut legătura asta între mamă și băiat, cum este între tată și fată. M-ai întrebat dacă regret ceva, regret că n-am un băiat de 28 de ani aproape. Mi-aș fi dorit să am un frate mai mare care să îi smardoiască pe toți. Copilul trebuie să știe de respect, dar părintele trebuie să fie cel mai bun prieten. Sunt convinsă că meseria de părinte este cea mai grea. Eu m-aș fi văzut o mamă cool. Mi-ar fi plăcut să îmi zică Oana„, a povestit Oana Zăvoranu.

Zăvo i-a recunoscut lui Măruță că se vede mamă și că își dorește un copil. Motivul pentru care încă nu a făcut unul cu actual soț, Alex Ashraf, este frica acesteia de perioada de gravidenie. Vedeta este speriată de faptul că ar exista o posiblitate ca aspectul ei fizic să aibă mult prea mult de suferit.

„Mă văd mamă, dar îți spun o chestie. Mi-e frică de perioada de gravidenie. Am văzut foarte multe gravide urâte. Știu că o să mă înjure acum. Când e nasul jumătate cât fața, să rețină apă… Dacă le întrebi pe ele, nu o să zică că e bine. Eu cred că în momentul ăla mă voi ascunde„, a măturisit Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu a trecut prin trei avorturi

Frumoasa brunetă a povestit un lucru pe care nimeni nu îl mai și a până acum, fiind un aspect foarte intim și personal. Oana i-a mărturisit lui Măruță că a trecut prin trei întreruperi de sarcină, dintre care una s-a întâmplat în perioada în care era cu Pepe. Zăvo este de părere că trebuie să simți că bărbatul de lângă tine este potrivit pentru a fi tatăl copiilor tăi.

Da, de trei ori. Am făcut întrerupere de sarcină pentru că nu am simțit. A fost o dată sau de două ori a fost înainte( n. red. de căsnicia cu Pepe) și o dată era cu el, da. Nu am simțit niciodată să fac pasul ăsta cu niciun bărbat care s-a aflat în momentul ăla, la vremea respectivă în viața mea. Pentru o femeie, din punctul meu de vedere, contează foarte mult bărbatul cu care faci. Un copil este binevenit, dar parcă e făcut cu ăla cu care simți, de multe ori îl iubești pe copil pentru că vezi în copil bărbatul ăla„, a spus Oana Zăvoranu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: