Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu, cadou inedit din partea unei urmăritoare. „Indiferent de ce ar zice alții, Oana nu minte”

Oana Zăvoranu, cadou inedit din partea unei urmăritoare. „Indiferent de ce ar zice alții, Oana nu minte”

Oana Zăvoranu a primit un cadou inedit de la o urmăritoare și nu orice urmăritoare, ci chiar de la un astrolog. Frumoasa brunetă a primit cadou o astrogramă de la urmăritoarea ei Mădălina Manole. Astrologul i-a dat detalii despre evoluția sa în funcție de data nașterii și a făcut câteva precizări legate de felul de a fi al Oanei Zăvoranu.

Astrologul a precizat că Oana Zăvoranu este un om foarte sensibil, dar își ascunde emoțiile. Ea a amai precizat că ewste de părere că Oana nu minte și că are o moralitate rar întâlnită, fiind o persoană foarte corectă. Se păre că din acțiunea Oanei ,de a posta cadoul pe pagina de Instagram, bruneta este total de acord cu astrograma primită de la urmăritoare.

Mercur, guvernatorul ei, retroograd în Gemeni, peste Soarele ei natal în această perioadă, iată, o ajută să facă lumină în toto trecutul ei. Și ce poate spune acum îi poate shcimba radical imaginea… în bine. Are o astrogramă cu multe cuadratur, foarte tensionată. A trecut prin crize emoționale și frustrări greu de imaginat. Cu astfel de aspecte ai două variante: clachezi…sau…ajungi Oana Zăvoranu. wow! Partenerul ideal? Sensibil (zodie de apă) și comunicativ (zodie de aer). Trebuie să o înțeleagă perfect. Nu-i știu ascendentul, dar indiferent de ce ar zice alții, Oana nu minte, are o moralitate rar întâlnită, este foarte corectă. Este sensibilă, prea sensibilă, își ascunde însă emoțiile. Siguranța emoțională este esențială pentru ea și greu de obținut, însă cred că a ajuns în punctul ăsta în ultimii trei ani din viață. Da, este conflictuală, agitată, dar toate astea au ajutat-o să se iubească pe ea și să se înțeleagă și să evolueze. Are Crucea Cosmică în hartă, o configurație incredibil de puternică, ce a supus-o la multe încercări și responsabilizări, confruntări și schimbări.„, a fost mesajul primit de Oana Zăvoranu din partea astrologului Mădălina Manole.

Oana Zăvoranu  – emisiune de succes pe Youtube

Nu de mult, focoasa brunetă a pornit o serie de emisiuni pe platforma youtube în care critică nonșalant tot ce consideră ea că nu este corect și moral. Nenumărate vedete au fost vizate de către Oana Zăvoranu. De fapt nu doar că au fost vizate, ci și dur criticate fără perdea.

Contul ei de youtube a strâns până acum aprope 100,000 de utilizatori care urmăresc îndeaproape vlogurile Oanei despre diverse subiecte. Oana Zăvoranu consideră acest proiect unul dintre preferatele ei, deoarece este o emisiune online de pamflet gestionată doar de ea. Zăvo a ajuns la episodul 24 și a reușit să strângă un total de 5,540,275 de vizionări.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: