Redactia.ro
Home » Monden » Floricica Dansatoarea uimește din nou! Ce le-a cerut celor care o urmăresc pe rețelele de socializare

Floricica Dansatoarea uimește din nou! Ce le-a cerut celor care o urmăresc pe rețelele de socializare

Floricica Dansatoarea

Floricica Dansatoarea și-a șocant din nou fanii pe rețelele de socializare după ce le-a dezvăluit care este cea mai mare dorință a ei după moarte. Dacă unii s-au amuzat de această mărturisire, au fost și persoane care au rămas șocate că protestatara vedetă, pe numele său real Floarea Dragomir, se poate gândi la așa ceva. 

Floricia Dansatoarea are o dorință șocantă după moarte

În vârstă de 44 de ani, Floricia Dansatoarea a dezvăluit într-un mesaj video postat online că își dorește ca, atunci când nu va mai fi pe această lume, toți care o iubesc să vină la mormântul ei și să danseze acolo, în memoria sa.

Vorbele ei i-au șocat pe internați, unii chiar reacționând la postarea care s-a viralizat foarte repede. Clipul de pe contul său de Tik Tok, în cadrul căruia a făcut apelul halucinant, a adunat peste 150 de mii de urmăritori.

Floricia Dansatoarea i-a implorat pe toți cei care o admiră ca atunci când ea va muri, să vină în locul în care își va face somnul de veci și să petreacă acolo, printre alte morminte.

“Oameni buni, când voi muri eu, vă rog din suflet, să veniți toți fanii mei la mormântul meu, la mine! Și să dansați, și să jucați, și să nu mă uitați! Veniți, că eu vă aștept și moartă acolo, în groapă! Vă aștept să veniți!”, a spus Floricica Dansatoarea.

Cine este Floricica Dansatoarea

Floricica Dansatoarea a devenit un simbol al protestelor împotriva lui Iohannis din Piața Cotroceni, în noaptea de 5 februarie, când a strigat la microfonul RTV, printre altele: „Unde este domnul Iohannis? Să vă fie rușine!!! Huooo.”

Videoul a devenit imediat viral și, pentru că a menționat la început că ea e Floricica Dansatoarea și are fani mulți, nimeni n-a mai uitat-o. S-au făcut zeci de melodii după intervenția ei de la contramanifestație și au început să vorbească despre ea, mai în glumă, mai în serios, și protestatarii din Piața Victoriei.

Floricica Dansatoarea și/a făcut profi de Facebook în 2014, ca să țină legătura cu două prietene care plecaseră din oraș. La început s-a numit Floricica Talent și apoi, Floricica Dansatoarea, și posta regulat videouri în care dansa prin casele prietenilor sau la petreceri. A strâns rapid peste 40 de mii de followeri, iar după protestele din Piața Victoriei numărul a crescut considerabil.

http://

@floareadragomir4♬ sunet original – Floarea Dragomir

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: