Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Florile care aduc ghinionul în casa ta. Trebuie să scapi imediat de ele

Florile care aduc ghinionul în casa ta. Trebuie să scapi imediat de ele

GALERIE FOTO (2) Florile care aduc ghinion în casă

Importanța plantelor în îmbunătățirea aspectului și a sănătății locuinței noastre este binecunoscută. Totuși, atunci când decidem să achiziționăm plante pentru casă, ar trebui să luăm în considerare mai multe aspecte pentru a ne asigura că alegem cele potrivite.

Deși multe plante aduc frumusețe și beneficii, există și unele plante care au fost asociate cu ghinionul și chiar cu sărăcia. În continuare îți vom prezenta câteva exemple care nu au ce căuta în casa ta.

Plantele care aduc ghinion în casă

Smochinul este o astfel de plantă. Se crede că smochinul poate atrage vibrații negative în casă, ducând la apariția certurilor și a tensiunilor în familie. Din acest motiv, este recomandat să evităm această plantă dacă vrem să avem o atmosferă armonioasă în locuință.

O altă plantă care este asociată cu ghinionul este sansevieria, cunoscută și sub numele de „limba soacrei”. Numele său sugerează faptul că ar trebui să o evităm. Deși sansevieria produce o cantitate mare de oxigen, se spune că aduce ghinion și poate atrage energii negative, generând certuri, tensiuni și nervozitate în rândul membrilor familiei.

Limba soacrei este cunoscută pentru a provoca nervi și tensiuni. Această plantă este toxică atât pentru animale, cât și pentru oameni, deoarece frunzele sale conțin oxalați de calciu, care pot provoca arsuri și inflamații.

Sansevieria, planta cunoscută drept „limba soacrei”
Sansevieria, planta cunoscută drept „limba soacrei”

Garoafele, de asemenea, sunt plante care pot aduce ghinion. Aceste flori par să absoarbă energia din casă și au fost asociate cu tradiția de a fi aduse la morminte. Prin urmare, este recomandat să le evităm în grădină sau în casă, cu atât mai mult garoafele roșii, care se crede că atrag cel mai mare ghinion.

Plantele care emană energii negative

Euphorbia este o altă plantă care aduce energii negative în casă. Chiar dacă are un aspect exotic și atrăgător, se crede că atrage spirite rele și este asociată adesea cu primejdia și păcatul. Consumată, poate provoca arsuri și iritații ale pielii. Pe lângă ghinion, se spune că aceasta poate atrage și sărăcia.

Cactusul, deși este o plantă comună în multe locuințe, poate aduce, de asemenea, sărăcie. A fost considerat un vampir energetic care consumă energia și vibrațiile pozitive din casă. Se crede că această plantă poate afecta relațiile cu prietenii și familia. Iedera și clivia sunt două plante care trebuie evitate deoarece sunt toxice și pot reprezenta un pericol atât pentru oameni, cât și pentru animale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: