Redactia.ro
Home » Știri » Florin Busuioc, despre copilăria sa: „Eram cel mai mic copil din Hunedoara. Mi-a venit ideea…”

Florin Busuioc, despre copilăria sa: „Eram cel mai mic copil din Hunedoara. Mi-a venit ideea…”

Toată lumea îl cunoaște pe Florin Busuioc, pe numele „de scenă”, „Busu”. Recent, vedeta de la rubrica meteo a dezvăluit lucruri uluitoare din copilăria sa. De altfel, se pare că Busu și-a îndeplinit un vis de la vârsta de 16 ani. În cadrul unui podcast a povestit și ce planuri și-a împlinit mai târziu. Actorul recunoaște televiziunea a fost o întâmplare.

Florin Busuioc, despre copilăria sa: „Eram cel mai mic copil din Hunedoara. Mi-a venit ideea…”

Invitatul lui Damian Drăghici, a fost întrebat cine e în realitate Florin Busuioc. Acesta a explicat că este un băiat născut în Hunedoara, care a avut un vis să devină actor. Și-a împlinit visul, a ajuns la București, a făcut Facultatea de Teatru și după aceea a ajuns actor.

„Dacă nu faci teatru, ruginești rău de tot. Îți uiți resorturile emoționale, nu mai știi unde să te duci emoțional… dacă n-ai emoție pe scenă, publicul nu simte nimic. Și am făcut foarte rău că m-am lăsat 12 ani de teatru, dar am făcut foarte bine că am revenit”, a mai continuat Florin Busuioc la podcast.

Florin Busuioc, despre copilăria sa: „Eram cel mai mic copil din Hunedoara. Mi-a venit ideea…”

Vedeta TV și-a povestit întreaga copilărie și a reușit să surprindă gazda podcastului, după ce i-a mărturisit că nu a cântărit mai mult de un kilogram la naștere.

„Eu, în primul rând, am avut 800 de grame la naștere. Ce să mai vorbim? Eram cât o lingură. Nu prematur, la nouă luni m-am născut. Am stat vreo trei luni în spital, în incubatoarele alea din 1962, după care a început copilăria mea de rahitic. Eram vai de viața mea.

Eram cel mai mic copil din Hunedoara, probabil până prin clasa a patra. În clasa a patra am început să fac tenis de masă. Apoi am lăsat ping pong-ul și m-am apucat de volei. Atunci a fost izbucnirea, după care, după trei ani de volei m-am apucat de atletism care a fost benefic pentru mine.

Am fost și la concursuri naționale. Am fost un atlet bun, eram bine. Apoi mi-a venit ideea, mergeam la teatrul lui tata, m-a chemat să joc un rol acolo, am jucat, a fost bine, am luat și un premiu și am zis apoi să dau la teatru. Pe la 16 ani s-a întâmplat”, a mai continuat el, conform sursei citate anterior.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: