Redactia.ro
Home » Monden » Florin Busuioc i-a șocat pe toți! Ce dietă ține prezentatorul Pro TV, după ce a avut probleme cu inima

Florin Busuioc i-a șocat pe toți! Ce dietă ține prezentatorul Pro TV, după ce a avut probleme cu inima

Florin Busuioc, cunoscutul prezentator meteo de la Pro TV, a impresionat publicul și pe fanii săi cu o transformare remarcabilă, reușind să slăbească 24 de kilograme printr-un efort susținut și o dietă echilibrată. Cunoscut afectuos drept Busu, vedeta a împărtășit recent detaliile călătoriei sale spre un stil de viață mai sănătos, împreună cu obiectivul său de a ajunge la greutatea de 80 de kilograme.

După ce a trecut printr-un infarct acum șase ani, Florin Busuioc a înțeles importanța unei schimbări semnificative în stilul său de viață, confruntându-se nu doar cu problemele de sănătate, dar și cu kilogramele în plus care s-au acumulat de-a lungul timpului. Acesta a ajuns să cântărească 110 kilograme, o cifră care i-a dat de gândit și l-a motivat să ia măsuri drastice.

Cum arată Florin Busuioc

În cadrul unui interviu acordat pentru click.ro, Busuioc a dezvăluit că secretul succesului său în pierderea în greutate a fost consultarea unui medic nutriționist și urmarea unei diete personalizate. Prin eliminarea pâinii și a dulciurilor din alimentație și prin stabilirea unui program de mese bine definit, Florin Busuioc a reușit să atingă un prim obiectiv major, slăbind 24 de kilograme.

„Am dat jos 24 de kilograme! Ar trebui să mai dau încă 6 kilograme însă în momentul ăsta e foarte greu să mă duc mai jos! Am o perioadă de stagnare! Bănuiesc că la un moment dat se va întâmpla și asta dar acum e mai complicat un pic!”, a zis Florin Busuioc.

Această schimbare nu numai că l-a ajutat pe Florin Busuioc să își îmbunătățească sănătatea, dar i-a oferit și mai multă energie și vitalitate pentru a face față provocărilor zilnice. Slăbind 24 de kilograme și lucrând pentru a-și atinge obiectivul final, Busuioc demonstrează că disciplinele, motivația și suportul profesional sunt esențiale în procesul de pierdere în greutate.

Ce dietă a ținut Florin Busuioc

Deși mai are de lucru pentru a ajunge la greutatea dorită de 80 de kilograme, Florin Busuioc a implementat o serie de schimbări benefice în rutina sa alimentară. Ultima masă a zilei este luată la ora 17:00 și este întotdeauna ușoară, iar în cazul în care simte nevoia de a mânca ceva mai târziu, optează pentru un măr.

În plus, vedeta a limitat consumul de cafea la doar două cești pe zi, începând să mănânce în jurul orelor 12:00 – 13:00, pentru a menține un interval optim de alimentație.

„Am schimbat și garderoba, mă închei la șireturi fără probleme, urc scările și nu mai gâfâi, nu mai am apnee în somn, nu mai am extrasistole, nu mai am nicio problemă. Totul e bine! De la 110 kilograme am ajuns la 86! Vreau să ajung la 80 de kilograme!

Am fost pofticios dar nu mai sunt! Mi-a trecut și asta, sincer! Nu mai am pofte! Pe vremuri aveam, voiam neapărat, la ora 2 noaptea eu eram la frigider să iau ceva de acolo sau la dulapul cu dulciuri, luam și băgam în mine, dar nu mai am problema asta, chiar nu o mai am!”, spune el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: