Redactia.ro
Home » Știri » Florin Călinescu a fost infectat cu coronavirus! Ce spune acesta despre simptomele pe care le-a avut și despre vaccin

Florin Călinescu a fost infectat cu coronavirus! Ce spune acesta despre simptomele pe care le-a avut și despre vaccin

Florin Călinescu a fost infectat cu noul coronavirus în luna septembrie a anului trecut. Vedeta de la PRO TV a făcut public acest lucru abia acum și a povestit cum s-a vindecat. 

 

Florin Călinescu a fost infectat cu coronavirus

Florin Călinescu a fost infecatt cu noul coronavirus. Acesta a mărturisit că a avut o formă ușoară și că a avut puține simptome. Însă, vedeta de la PRO TV a mărturisit că nu are de gând să facă vaccinul prea curând și că mai așteaptă.

„În primul rând, nu am comorbidităţi. În al doilea rând, mă simt în formă, deci las locul altora care au mai mare nevoie decât mine de acest vaccin. În al treilea rând, recunosc că am trecut prin povestea asta, cu COVID-ul, prin septembrie. A fost o formă minoră, iar eu cu minorele nu prea mă încurc, de felul meu.

Pe de altă parte, ce şi-o fi zis şi COVID-ul ăsta. ‘Păi bine măi, mi-a căşunat tocmai pe Călinescu. Hai, că e băiat bun, să nu-l chinui prea tare. Şi am avut o formă uşoară, aşa că mă gândesc că încă mai beneficiez de o anumită imunitate!”, a dezvăluit Florin Călinescu conform impact.ro.

 

Florin Călinescu are o explicație pentru coronavirus

Florin Călinescu crede că ceae ce trăim astăzi se datorează, în mare parte, amrilor puteri și că vro fi vremuri apocaliptice, atât în turism, cât și în agricultură.

,,Situaţia actuală, care, probabil, se datorează marilor puteri, într-o gâlceavă bine gândită de laborator, pentru că este mai complicat să acţionezi cu focoase nucleare sau cu tot felul de unelte militare care se văd din orice satelit, şi atunci, probabil, că arma aceasta chimică, bacterilogică, virusologică este la îndemână şi funcţionează tăcut. 

Virusul are calm, are răbdare și pe care îl prinde, pe ăla îl articulează. Dacă ești bătrân și ai comorbidități asta este o poveste…Așadar, gâlceava între America, Rusia și China produce efectele pe care le vedem astăzi…Faptul că ne-am depărtat unu, doi, trei metri este doar o distanțare fiizcă. Sunt chestii necesare. Dar ăsta este efectul urmărit și dorit. Vor  să experimenteze și să studieze și cum se comportă specia umană în ansamblu. Puff, un strănut a omorât până acum peste 100.000 de cetățeni. Ceea ce cu cinism unii spun că la 8 miliarde de umanoizi e un fleac„, a scris vedeta de la PRO TV pe pagina de Facebook.

Mai mult, Florin Călinescu a vorbit și despre contribuția pe care ar avea-o Dumnezeu în ceea ce privește situația cu care se confruntă întreaga planetă.

„Ne-a lăsat în pace de miliarde de ani, odată cu isprava doamnei Eva. Biserica greacă și cipriotă, mult mai ortodoxă decât a noastră, a zis stați acasă, Dumnezeu nu vă numără în incinta bisericii ca la școală. Vreți să vă întâlniți cu Dumnezeu? Ieșiți și rezemați-vă fruntea de primul copac, dacă mai găsiți în viață, și gândiți-vă la El! Și nu V-a întârzia să apară. Pentru asta este bucuria și imensitatea Lui, deși suntem milioane, El îi apare fiecăruia.”, mai spune Florin Călinescu.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: