Redactia.ro
Home » Monden » Florin Călinescu are planuri mari. Acum a dezvăluit care este de fapt visul său. „Să mă întorc acasă şi să fac o…”

Florin Călinescu are planuri mari. Acum a dezvăluit care este de fapt visul său. „Să mă întorc acasă şi să fac o…”

Ce sumă de bani a pierdut Florin Călinescu după demisia de la Pro Tv

Florin Călinescu este din ce în ce mai mult în atenția presei de când a părăsit postul PRO TV. Acesta vine cu dezvăluiri inedite de această dată. Dacă în urmă cu câteva săptămâni căuta să angajeze câți mai mulți oameni pentru a pune bazele unui proiect de televiziune, acum a spus ce își dorește cu adevarat. N-o să îți treacă prin minte ce are în plan.

Florin Călinescu vrea să își facă echipă de fotbal

Florin Călinescu a luat prin surprindere pe toată lumea când a dezvăluit că își dorește să pună bazele unei echipe de fotbal. Nu multă lume știe că acesta își are originea în orașul Timișoara. Vedeta a dezvăluit că marea sa dorință este să inființeze o echipă de fotbal la Timișoara care să ajungă la nivelul echipelor celebre din Spania. El a mai dezvăluit că a făcut sondaje de opinie dacă cetățenii din Timișoara își doresc acest lucru, iar răspunsurile au fost pozitive într-un număr destul de mare.

Nu trebuie să mă stabilesc aici, am casa mea aici. Asta e visul meu. Să mă întorc acasă şi să fac o echipă de fotbal. Una ca FC Barcelona. Să se cheme FC Timişoara. Să mor într-un fotoliu cu rotile, să văd Timişoara câştigând o dată campionatul României. Fără echipă de fotbal, Timişoara e moartă. Îşi face echipă Clinceni, Mioveni, Voluntari… Timişoara, care se dă exemplul României, să nu poată face o investiţie, nu pot înţelege. E vorba şi de suporteri. I-am mai întrebat o dată, câţi iubesc echipa în oraşul ăsta. Mi-au răspuns că sunt şi 200.000. Daţi măi un euro fiecare. Dacă ar pune un euro fiecare, s-ar putea face o echipă. Dar fără orgolii.„, a declarat Florin Călinescu pentru Adevărul.

Florin Călinescu dezamăgit de Timișoara

Florin Călinescu a spus că iubește enorm orașul Timișoara, doar că este dezamăgit de felul în care arată. El spune că acest oraș are mult potențial care nu este exploatat cum trebuie. Vedeta a spus că pentru el multe lucruri dragi trăiesc prin oameni, rude, prieteni și acest lucru îl leagă de orașul de pe Bega.

E o mare nefericire. Să nu mai aud povestea cu miticii, când aici sunt costici. Din păcate trebuie să remarc un lucru, de altfel e valabil pentru toată România. Când e vorba de alegeri, întotdeauna îi regretăm pe ăia dinainte. Problema mea cu Timişoara e că în momentul în care nu mai sunt părinţii pe lumea asta, nu mai sunt nici mulţi dintre prieteni, lucrurile se schimbă… Pentru mine multe lucruri dragi trăiesc prin oameni, rude, prieteni etc.

Mă plimb într-un oraş, ştiu că se cheamă Timişoara, dar nu mai e ce a fost… Am citit că se demolează şi Flora, aproape că îmi vine să pun punct. Dar o să vin toată viaţa la Timişoara. Clădirile astea noi şi înalte nu fac parte din nostalgia oraşului meu. Nu însemnă că Timişoara trebuie să rămână un sat. Dar ce caută turnurile astea? Mi-e că le văd talibanii ăia şi o să vedem intrând avioane în ele.„,a  mai spus Florin Călinescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: