Redactia.ro
Home » Monden » Florin Călinescu se gândește la cele mai negre scenarii: «O să fac un show în care să mor în direct»

Florin Călinescu se gândește la cele mai negre scenarii: «O să fac un show în care să mor în direct»

florin calinescu

Florin Călinescu nu mai are nevoie de vreo prezentare. Are o carieră îndelungată în televiziune, iar numele său este cunoscut de o țară întreagă. Este cunoscut pentru afirmațiile radicale pe care le face și pentru sinceritatea debordantă, însă de această dată pare să se fi întrecut pe sine. Florin Călinescu a dezvăluit ce intenționează să facă atunci când va simți că finalul vieții sale este aproape.

Florin Călinescu, afirmații controversate

Cu ceva timp în urmă, Florin Călinescu a luat o decizie care i-a întristat pe foarte mulți dintre fanii săi: s-a retras din lumea televiziunii și s-a mutat la țară, departe de agitația orașului. Însă acum, după o perioadă de tăcere, actorul a făcut o altă mărturisire care a surprins pe mulți: a vorbit despre momentul în care va părăsi această lume. Cu același ton umoristic cu care ne-a obișnuit, Florin Călinescu a declarat că va face o emisiune în care va putea muri în direct, în fața telespectatorilor care l-au privit zeci de ani și fără de care nu ar fi ajuns unde se află în ziua de astăzi.

„Se apropie momentul, pregătesc o revenire cu un proiect mare în mediul online. Pot spune că Cristofor Columb, după ce a făcut prima descoperire, a mai petrecut vreo 20 de ani până la a doua. Așa că, atunci când ai un ideal, un țel, un scop, un vis, nu contează timpul. Dar eu 20 de ani nu-i mai apuc. Când voi simți că se apropie sfârșitul, o să fac un show în care să mor în direct”, a declarat Florin Călinescu.

Motivul pentru care Florin Călinescu s-a retras din televiziune

Florin Călinescu a fost ani la rând o prezență constantă pe micile ecrane, însă susține că a sosit timpul să înceapă un proiect personal, care nu va fi difuzat la televizior, ci va fi disponibil în mediul online. Motivul? Florin Călinescu susține că întotdeauna a fost un om liber, care nu a suportat să-i fie îngrădită în vreun fel libertatea de exprimare.

Florin Călinescu a dezvăluit și care a fost motivul plecării sale de la PRO TV, atunci când nimeni nu s-ar fi așteptat la un asemenea gest din partea sa. „Cât a fost Adrian Sîrbu, la PRO TV, legal, atunci am avut toată libertatea din lume. După aceea au venit niște băieți și s-a terminat distracția. Eu nu pot să funcționez decât dacă sunt totalmente liber. Am să mă lupt până am să crap pentru libertatea ființei umane și în domeniul profesional, dar și ca ființă, în general”, a declarat Florin Călinescu în urmă cu câteva luni, conform Click!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: