Redactia.ro
Home » Monden » Florin Dumitrescu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a decis să părăsească emisiunea „Chefi la Cuțite”. Ce spune despre colegii săi

Florin Dumitrescu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a decis să părăsească emisiunea „Chefi la Cuțite”. Ce spune despre colegii săi

După ce Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au surprins pe toată lumea cu decizia lor de a părăsi emisiunea „Chefi la Cuțite,” s-au ivit numeroase speculații cu privire la motivul real al acestei plecări. Cei trei jurați au anunțat inițial că sunt prea „obosiți” pentru a mai continua filmările, dar se pare că există mai mult în spatele acestui gest.

Nu este despre bani. Ce spune Florin Dumitrescu

Florin Dumitrescu a ales să rupă tăcerea și să dezvăluie public motivul real pentru care au renunțat la emisiune. Într-o postare pe contul său de Instagram, el a negat vehement zvonurile conform cărora ar fi fost vorba despre bani. Veniturile nu au fost factorul determinant în decizia lor de a pleca din „Chefi la Cuțite.”

Dumitrescu a subliniat cu fermitate că cine afirmă că problema a fost de natură financiară pur și simplu „minte.” Cu toate acestea, a adăugat că, deocamdată, nu poate dezvălui mai multe detalii pe acest subiect, dar promite să facă acest lucru când va fi posibil.

Ce planuri au cei trei chefi

În ciuda plecării lor din emisiune, Florin Dumitrescu și colegii săi de la „Chefi la Cuțite” au planuri mari pentru viitor. Se pare că cei trei foști jurați au în plan o colaborare online.

Cu toate acestea, momentan, Dumitrescu își dorește să se concentreze pe afacerile sale personale, care includ prepararea unor cine private deosebite pentru clienții unor restaurante. Așadar, fanii trebuie să aibă răbdare, deoarece este posibil să mai treacă ceva timp înainte de a-i revedea pe cei trei jurați în acțiune.

„Nu a fost vorba de bani! Deloc! Cine spune că a fost vorba de bani, minte! Când se va putea discuta subiectul, îl voi discuta. Voi fi online. Ne gândim să facem ceva împreună în online. Dar, momentan, vrem să nu ne mai vedem o perioadă.

Eu îi tot propun, dar nici nu găsesc fonduri pentru a face ceea ce îmi doresc și nici nu aș vrea să îmi sacrific familia pentru un restaurant al meu. Este nevoie de multă implicare. Prefer să gătesc pentru cine private, cine speciale pentru clienții unor restaurante deja în piață și, de ce nu, evenimente mari publice.”, a dezvăluit Florin Dumitrescu pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: