Redactia.ro
Home » Monden » Florin Piersic a primit un cadou costisitor tocmai din Dubai. „Face vreo 1.000 de euro..”

Florin Piersic a primit un cadou costisitor tocmai din Dubai. „Face vreo 1.000 de euro..”

GALERIE FOTO (2)

Cu puțin timp înainte de sărbători, Florin Piersic și Dan Negru au plecat într-o călătorie deosebită. Cei doi au avut ca destinație Dubaiul, unde au filmat câteva materiale pentru ediția de Crăciun de la Antena 1. Au avut parte de momente deosebite, iar maestrul a fost recunoscut și admirat pretutindeni. În semn de recunoștință pentru cariera sa impresionantă, a primit un dar de la Ambasada României în Emiratele Arabe, a cărui valoare ar fi de aproximativ 1000 de euro.

Florin Piersic se numără printre cei mai iubiți actori din țara noastră, motiv pentru care publicul l-a așteptat mereu cu mult entuziasm în suflet. Fiecare apariție a sa, în public sau pe scenă, a fost răsplătită pe măsură cu ropote de aplauze și cuvinte de laudă, ba chiar cu mici gesturi sau cadouri care să exprime dragostea oamenilor

Florin Piersic a primit un cadou costisitor tocmai din Dubai. „Face vreo 1.000 de euro..”.

La vârsta admirabilă de 85 de ani, maestrul încă împarte bucurie în jurul său. După ce în urmă cu câteva săptămâni a susținut o serie de spectacole deosebite în Belgia, actorul a acceptat și provocarea lui Dan Negru de pleca în Dubai. Destinația unde tot mai multe celebrități din țara noastră aleg să-și petreacă vacanțele le-a oferit momente minunate, dar și ocazia să cunoască oameni care-l admiră pe Florin Piersic.

Deosebitul actor a fost invitat la Ambasada României în Emiratele Arabe, unde a primit și un dar deosebit în semn de recunoștință. Este vorba de un costum tradițional arăbesc de culoare albă, care să-i amintească maestrului de această vizită inedită.

Cel care a dezvăluit mai multe detalii a fost Dan Negru, care a povestit ce s-a întâmplat în timpul expediției sale în Dubai alături de Florin Piersic. Se pare că cadoul primit de maestru are o valoare impresionantă, și anume 1.000 de euro.

 „Am fost peste tot cu Florin, e prietenul meu. A ajuns la ambasadă, iar acolo un atașat al acesteia, din Emirate, i-a dat acest cadou. Face vreo 1.000 de euro. Chiar glumeam, Florine, e ceva acolo”, a spus Dan Negru, pentru CANCAN.RO.

Ce au făcut Dan Negru și Florin Piersic în Dubai

Cât despre surprizele pe care le-au pregătit pentru spectatorii români, acestea urmează să fie difuzate în cadrul ediției speciale de Crăciun realizată de Antena 1. Ca de obicei, maestrul a emanat în jurul său aceeași energie cu care ne-a obișnuit, lucru îmbucurător, mai ales dacă ținem cont și de vârsta respectabilă a acestuia.

„Am filmat o ediție specială de Crăciun. E o tradiție filmarea de Crăciun cu Florin și mă bucur că o păstrez de atâția ani. Anul ăsta am ales tema «Călătoriile lui Piersic» și am ales ca locație cel mai căutat oraș al Planetei, acum, datorită Expo 2021. Florin, vulcanic ca de obicei. Telespectatorii ar trebui să se aștepte la un Crăciun de poveste”, a dezvăluit Dan Negru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: