Redactia.ro
Home » Știri » Florin Piersic a transmis un mesaj emoționant de Florii. Cuvintele i-au întristat pe mulți fani: „Mai e puțin”

Florin Piersic a transmis un mesaj emoționant de Florii. Cuvintele i-au întristat pe mulți fani: „Mai e puțin”

Florin Piersic a transmis un mesaj emoționant de Florii. Cuvintele care i-au întristat pe mulți fani: „Mai e puțin”

Florin Piersic a transmis un mesaj emoționant de Florii, pentru românii din țară, dar și pentru cei din străinătate. Iată de ce unii dintre fani s-au și întristat.

Florin Piersic a transmis un mesaj emoționant de Florii. Cuvintele i-au întristat pe mulți fani: „Mai e puțin”

Ajuns la vârsta de 87 de ani, Florin Piersic joacă în continuare cu sala plină. Chiar de Florii, de ziua lui onomastică, a jucat împreună cu Medeea Marinescu în spectacolul „Străini în noapte”, un spectacol drag lui și îndrăgit de românii de pretutindeni. Concret, au fost 1282 de puneri în scenă în 15 ani cu „Străini în noapte”, după spusele actorului.

Piersic speră să mai joace „puțin”, ca să mai aducă bucurie.

„E programat de mult timp, nu mai sunt locuri. (…) Mă bucur că acest spectacol merge încă. (…) Îi îmbrățișez pe toți cei care vă urmăresc, îmi face plăcere să le comunic fel de fel de vești. Pe toți îi îmbrățișez și le doresc tot ce îmi doresc mie și ceva în plus. Cu cea mai mare plăcere, românilor de pretutindeni le transmit toată iubirea mea și speranța că mai e puțin timp să mai pot să mai apar și să-i văd. Mama mea avea vorbă care îmi plăcea foarte mult. Ea îmi spunea Florinel: Florinele, vin Floriile cu soare și soarele cu Florii”, a spus Florin Piersic la Antena 3 CNN.

Anna Török, soția lui Florin Piersic, a apărut în public și a atras toate privirile

Anna Török și Florin Piersic s-au cunoscut în 1986 într-un avion. Marele actor venea atunci după două căsătorii eșuate și mai multe relații cu femei cunoscute în România. S-au cunoscut, s-au îndrăgostit și s-au căsătorit în 1993, după 7 ani de relație. De atunci, sunt împreună.

Anna Török e discretă, spre deosebire de celebrul ei soț, care a devenit un simbol pentru teatrul românesc. Soția lui Florin, care și-a sărbătorit recent ziua de naștere, pe 27 ianuarie, este de profesie contabil.

Viața este o poveste este cartea care a fost lansată de Florin Piersic chiar de ziua de naștere a acesteia, pe 10 decembrie 2022. Continuarea o puteți citi aici.

Florin Piersic a transmis un mesaj emoționant de Florii. Cuvintele care i-au întristat pe mulți fani: „Mai e puțin”
Foto: Hepta

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: