Redactia.ro
Home » Știri » Florin Piersic, poveste de dragoste ieșită din comun. Și-a cunoscut amanta în autobuz

Florin Piersic, poveste de dragoste ieșită din comun. Și-a cunoscut amanta în autobuz

Florin Piersic a ieșit de la Terapie Intensivă! Informații de ultimă oră despre starea de sănătate a actorului

Florin Piersic, un nume care răsună în lumea teatrului și a cinematografiei românești, este cunoscut nu doar pentru rolurile sale memorabile, ci și pentru modul în care a trăit viața, asemenea unui adevărat actor în propriul său scenariu. Într-o carieră impresionantă care se întinde pe parcursul a peste 60 de ani, Piersic nu doar că a cucerit publicul cu talentele sale actoricești, ci și cu povestea sa de viață, care ar putea rivaliza cu cele mai captivante scenarii de film.

Florin Piersic, poveste de dragoste ieșită din comun

Una dintre poveștile savuroase ale lui Piersic implică o relație neconvențională, care a izvorât dintr-o întâlnire spontană într-un autobuz. Îndrăgostindu-se nebunește de o actriță pe care a întâlnit-o întâmplător, relația lor a evoluat într-o poveste de dragoste aparte, departe de convențiile sociale.

În 1975, Piersic s-a căsătorit cu Anna Szeles, a doua sa soție, iar întâlnirea lor inițială a avut loc chiar în timpul unei curse obișnuite cu autobuzul. Deși s-au întâlnit inițial pe platoul de filmare, chimia dintre ei nu a fost simțită imediat. Cu toate acestea, destinele lor s-au intersectat din nou mai târziu, iar această întâlnire a fost punctul de plecare al unei povești de dragoste care a deviat de la traseul obișnuit al căsniciilor.

Florin Piersic și Anna Szeles. Sursă foto: Flickr.com
Florin Piersic și Anna Szeles. Sursă foto: Flickr.com

Anna Szeles a făcut dezvăluiri uluitoare despre natura neobișnuită a relației lor

Deși erau căsătoriți, cei doi se comportau ca doi amanți, iar căsnicia lor era departe de tiparele convenționale. Actrița a mărturisit că locuiau în locuri diferite, întâlnindu-se doar ocazional, iar viața lor se desfășura mai mult ca o aventură romantică decât ca o căsnicie tradițională.

„L-am cunoscut pe Florin Piersic în timpul filmărilor la «Vârsta dragostei». La probele pentru filmări, de fapt. El n-a jucat până la urmă. Nu a luat rolul, ci un alt actor. Dar atunci nu ne-am băgat în seamă. Au trecut câțiva ani până ce am filmat împreună de-adevăratelea. Apoi, după ce ne-am căsătorit, căsnicia noastră a fost foarte ciudată: eu, aici, fiind la Teatrul Maghiar din Cluj, iar el la București. Noi n-am locuit împreună ca soții, ci ca amanții. Venea din când în când. De altfel, nici nu m-a chemat la București. Glumesc! M-a chemat. Și el, și părinții lui. Dar eu n-am vrut să las teatrul de aici.

Și nu uit niciodată că Radu Beligan mi-a spus: «Ești o fată deșteaptă». Pentru că aici jucam roluri principale. Iar în București, trebuie să fiu sinceră, n-aș fi avut aceleași roluri ca aici, fiindcă se simte accentul meu maghiar…”, a povestit Anna Szeles, în cadrul unui eveniment organizat la TIFF.

Această poveste de dragoste neobișnuită aruncă o lumină fascinantă asupra unei figuri legendare din lumea teatrului românesc. Într-o carieră marcantă și o viață personală plină de surprize, Florin Piersic rămâne unul dintre cei mai fascinanți și apreciați actori ai României, iar povestea sa de viață continuă să captiveze și să inspire publicul, asemenea unui scenariu cinematografic captivant.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: