Redactia.ro
Home » Știri » Florin Piersic, simbol al teatrului românesc, a împlinit astăzi 87 de ani. Medeea Marinescu: „E o pasăre rară în lumea asta, e legătura noastră cu tot ce înseamnă victoria teatrului românesc” 

Florin Piersic, simbol al teatrului românesc, a împlinit astăzi 87 de ani. Medeea Marinescu: „E o pasăre rară în lumea asta, e legătura noastră cu tot ce înseamnă victoria teatrului românesc” 

Florin Piersic, simbol al teatrului românesc, a împlinit astăzi 87 de ani. Medeea Marinescu: „E o pasăre rară în lumea asta, e legătura noastră cu tot ce înseamnă victoria teatrului românesc” 

Florin Piersic, simbol al teatrului românesc, a împlinit astăzi 87 de ani! Medeea Marinescu, colega sa de breaslă a povestit cum îl celebrează pe maestru anul acesta!

Florin Piersic, simbol al teatrului românesc, a împlinit astăzi 87 de ani

Florin Piersic împlinește astăzi, 27 ianuarie 2023, frumoasa vârsta de 87 de ani. Acesta și-a serbat ziua la Cluj alături de colegii de scenă. Medeea Marinescu, colega sa de breaslă din spectacolui „Străini în noapte”, pe care îl joacă de 12 ani, vorbește despre maestrul teatrului românesc cu mare admirație.

Aceasta susține că în cei 12 ani de când joacă în piesa „Străini în noapte”, alături de ‘Mărgelatul’, doar într-un singur an nu și-a putut serba colegul, deoarce era plecată din țară:

„Vineri o să fim pe scenă, la Cluj. Îl aniversăm pe Florin, ca în majoritatea anilor. Din cei 12 ani de colaborare, unul a fost plecat în Canada, și nu l-am sărbătorit pe scenă. În rest, aniversarea lui s-a petrecut întotdeauna pe una din scenele din țară, București, Cluj, Constanța sau Iași. Acum suntem la Cluj, la el acasă. Îl vom serba, iar pe 30 ianuarie îl vom serba și la București.

E una din întâmplările fericite. Eu am câteva întâmplări fericite în viața mea și spun mai degrabă viața mea, decât cariera mea. Pentru că așa cum a fost ‘Maria Mirabela’, așa cum a fost ‘Je vous trouve très beau’în Franța, ‘Străini în noapte’ e mai mult decât un titlu adăugat în CV. E o întâlnire, în primul rând, cu un mare actor, care a însemnat enorm pentru mine. Și este un spectacol care a depășit deja granițele unui spectacol obișnuit. Este un spectacol eveniment”, a povestit Medeea Marinescu într-un interviu pentru viva.ro.

Cine a fost cea mai mare iubire a lui Florin Piersic

Florin Piersic a povestit că cea mai mare dragoste a lui a fost o superbă tânără, Gabriella Vlad Werner, o studentă de la UNATC. Cei doi s-au iubit vreme de 9 ani, dar s-au despărțit brusc, iar actorul și-a refăcut viața. Actorul mărturisește că a avut parte de o iubire nebună alături de Gabriella, iar regretful ar fi acela că nu au reușit să devină părinți, deoarece și-ar fi droit un copil alături de ea.

Povestea neștiută a actorului

Florin Piersic a iubit-o enorm pe Gabriella, dar se pare că actorul o ținea departe de lumina reflectoarelor, ceea ce a dus la o despărțire dureroasă, deoarece la vremea respectivă marele actor era căsătorit cu Ana Szeles, femeia care i-a oferit acestuia un băiețel, pe Daniel.

„Aveam o iubită, Gabriela Vlad, care a fost, pentru puțin timp, actriță la Teatrul Victor Ion Popa (Bârlad). Am iubit-o foarte mult. Am dorit să fie aproape de mine, în București, așa că am venit la directorul Constantin Petrican, Dumnezeu să-l ierte, și i-am spus că vreau s-o lase pe Gabriela să plece la București, unde avea un loc rezervat la Teatrul Barbu Delavrancea”, a declarat actorul, potrivit romaniatv.net.

Pe pagina ei de facebook, actriţa, Gabriela Vlad Werner declara:

„Relația mea de dragoste cu Florin Piersic a durat din 1974, când eram studenta la IATC și pâna în anul 1983, când l-am cunoscut pe tatăl copiilor mei, omul de afaceri Marcel Werner. Am fost 9 ani împreună și da, pot spune că am fost împreună foarte îndrăgostiți unul de altul, fără să fim într-o relație secretă (pe un post central de televiziune s-a vehicutlat că povestea de dragoste dintre cei doi actori a fost una secretă – n.r.). Din contră, pot spune, eram împreună foarte pe față, dar încercând să nu lovim alte sentimente. Dar, viața bate filmul, și am pornit pe un alt făgaș, fără a mă casători cu Florin, din păcate”.

Gabriella l-a cunoscut între timp pe Marcel, cel cu care a ales să se căsătorească și cu care are o fetiță. Din păcate relația dintre ei a luat sfârșit, dar au rămas prieteni.

Gabriela Vlad Werner a rupt orice legătură cu Florin Piersic

Într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp, Gabriela Vlad Werner a povestit că actorul a mai sunat-o de ziua ei de naștere, însă la un moment dat a luat decizia de a încheia orice legătură cu acesta:

„În niciun caz. E o poveste încheiată definitiv. A fost o poveste de dragoste, de viață, care s-a consumat la vremea ei. Ultima oară când am vorbit cu el a fost acum vreo cinci ani, când m-a sunat de ziua mea.

Apoi, a amuțit. Anul trecut a sunat, i-am văzut numărul pe telefon, dar mi-am zis ”Ia, mai lasă-mă!” Și nu i-am răspuns. Am auzit că are sănătatea șubredă, că s-a retras la țară, de frica Covidului… Îi doresc sănătate. Eu îmi văd de viața mea!”, a spus ea pentru Impact.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: