Redactia.ro
Home » Monden » Florin Ristei și restaurantul deschis în pandemie. Ar fi vrut ceva mai sofisticat, dar nu s-a putut

Florin Ristei și restaurantul deschis în pandemie. Ar fi vrut ceva mai sofisticat, dar nu s-a putut

Florin Ristei a fost invitat la podcastul lui Radu Țibulcă în urmă cu puțin timp. Au povestit aproape tot ce le-a venit în minte, iar unul dintre subiecte a fost chiar restaurantul artistului, recent deschis în timpul pandemiei. De când s-au ridicat restricțiile, afacerea lui merge ca pe roate!

Florin Ristei, după câștigarea X Factor România

Florin Ristei este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din România în prezent. Momentul care l-a aruncat în brațele marelui public a fost atunci când a câștigat X Factor România. Acesta a fost începutul, apoi a avut sute de concerte în toată țara și a fost căutat pentru colaborare în mai multe emisiuni de televiziune.

Succesul s-a văzut și în planul afacerilor. Deși pandemia a pus la pământ multe afaceri, se pare că Florin Ristei a avut parte de opusul. A investit într-un restaurant și îi merge ca pe roate. Localul se află la ultimul etaj al magazinului București. Uite ce a mai dezvăluit Ristei despre noul său proiect!

Florin Ristei și-a deschis restaurant în pandemie alături de alți doi prieteni

Artistul și câștigătorul X Factor România 2013 și-a deschis restaurant în pandemie, alături de alți doi prieteni.

Proiectul era în plan de mult timp, însă deschiderea a avut loc abia în martie 2021.

„Sunt acționar de restaurant. Am a treia parte. E mișto! Eu am vrut de mult… Am doi prieteni. Mi-au propus să facem asta. Nu se cântă acolo. E la ultimul etaj al magazinului București. E chiar la bulevard. Se vede și Casa Poporului, Intercontinental. L-am deschis fix în pandemie, în martie 2021. Noi ne apucasem de el înainte de pandemie și ne-a prins cu el terminat. Am zis măcar un pic… dacă nu se permitea și noaptea. Am zis să înțeleagă lumea că acolo se și mănâncă. La început am făcut o poveste, un concept… n-am mers, evident. «Cartofi prăjiți aveți? Aaa, bine! Plec!».

Ce prețuri are Florin Ristei la restaurantul lui

Prețurile sunt pe măsura localului, care este unul destul de exclusivist. O ceafă de porc iberic este 79 de lei, o porție de pește cu mămăligă tot 79 de lei, iar o supă, de exemplu pornește de la 27 de lei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: