Redactia.ro
Home » Monden » Florin Salam a avut de transmis un mesaj important colegilor săi de scenă. „Lăsați-vă că nu se merita….”

Florin Salam a avut de transmis un mesaj important colegilor săi de scenă. „Lăsați-vă că nu se merita….”

Florin Salam este unul dintre cei mai iubiți cântăreți de manele din țara noastră și de bucură de un succes colosal. S-a afirmat pentru talentul său deosebit, iar de mai bine de 20 de ani publicul îl răsplătește cu aplauze și sume de bani pe măsură. Deși este foarte reținut în declarații de obicei, recent a avut un mesaj important de transmis colegilor săi de scenă. Le-a adresat câteva cuvinte dure, care ar trebui însă să fie luate în serios.

Florin Salam a reușit prin talentul său să devină un artist cu milioane de fani în țara noastră. Este aproape imposibil să oprești pe cineva pe stradă și să-i cânți o melodie a manelistului, iar persoana în cauza să n-o știe sau să nu-l recunoască pe manelist. Ceea ce l-a făcut să se remarce atât de mult într-o industrie competitivă a fost dedicarea sa, dar și prezența sa uimitoare pe scenă.

Pe măsură ce anii au trecut, Florin a învățat multe despre lumea în care activează. A văzut cum alți artiști au cunoscut temporar succesul, apoi nimeni nu a mai auzit de ei vreodată. Acest lucru se datorează, după cum spune chiar manelistul, faptului că oamenii au uitat să facă această meserie cu drag.

Florin Salam a avut de transmis un mesaj important colegilor săi de scenă. „Lăsați-vă că nu se merita….”

Chiar dacă din manele se fac sume impresionante de bani, nu acest aspect ar trebui să-i motiveze pe artiști să-și înceapă cariera în muzică.Cel mai important este să iubești să cânți, să-ți pui sufletul în ceea ce faci, iar răsplata cea mai importantă să fie iubirea și aprecierea publicului tău.

Astfel, Florin Salam a avut un mesaj important de transmis colegilor săi de scenă. Manelistul este de obicei foarte reținut în declarații și vorbește destul de rar despre viața personală sau părerile sale, însă a simțit să facă aceste declarații. În vizorul lui au fost cântăreții care plătesc să ajungă celebrii și uită că pasiunea ar trebui să fie cea mai importantă.

El i-a sfătuit să-și regândească variantele și să renunțe la muzică dacă nu fac asta cu dedicare și nu au cu ce să se afirme în afară de admirația cumpărată prin bani.

„Sa nu dați șpagă ca sa va aplaude lumea! Dacă nu sunteți buni lasati-va ca nu se merita. Orice cântăreț trebuie sa aibă o satisfacție când ajunge acasă cu banii aia, dar fără măgărie. Am bucurat lumea fără măgărie. Sa fie plăcuți pe valoarea lor.”, este mesajul transmis de Florin Salam.

Aceste afirmații vin după ce Florin Salam a preferat ca pentru o perioadă destul de lungă să stea departe de scenă și lumina reflectoarelor. Chiar dacă este un manelist foarte solicitat la evenimente și concerte, și-a pus sănătatea și familia pe primul loc. A avut nevoie de o pauză, care se pare că i-a făcut foarte bine. Acum a revenit și este la fel de energic ca întotdeauna, iar anul ce va urma se anunță unul încărcat de cântări în toată țara pentru el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: