Redactia.ro
Home » Monden » Florin Salam a făcut primele declarații, după ce a fost acuzat de agresiune. ”Regele” s-a întors în România de urgență: ”Îmi faceți manevre”

Florin Salam a făcut primele declarații, după ce a fost acuzat de agresiune. ”Regele” s-a întors în România de urgență: ”Îmi faceți manevre”

GALERIE FOTO (2) Florin Salam

Florin Salam, renumitul cântăreț de manele, a fost subiectul unui incident controversat, iar povestea sa a captat atenția publicului în urma acuzațiilor de agresiune fizică aduse de o tânără de 23 de ani. La ieșirea de la audierile de la Secția 1 de Poliție din Bulevardul Lascăr Catargiu, unde a fost chemat în calitate de martor, Salam a respins vehement acuzațiile, afirmând că nu o cunoaște pe femeia care l-a acuzat că ar fi lovit-o într-o cameră a fostului hotel Intercontinental din București.

Potrivit surselor judiciare, cântărețul de manele este acum subiectul unei anchete penale pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe. Conform acestor informații, presupusa victimă ar fi o prostituată, iar incidentul ar fi avut loc într-o cameră a Grand Hotel, cunoscut anterior sub numele de Intercontinental.

Ce spune Florin Salam despre acuzațiile care i se aduc

În declarațiile sale, Florin Salam a subliniat că nu există nicio legătură între el și presupusa victimă. Acesta a adăugat că intenționează să părăsească țara pe 17 ianuarie, fapt care poate indica o posibilă dorință de a evita presiunea mediatică și investigațiile ulterioare.

„Nu am cunoscut-o niciodată, credeți-mă, a venit cu un băiat și băiatul acela a plecat și a lăsat-o pe acolo. Și nu a lăsat-o bine, că nu trebuia să rămână cu mine. A venit cu un băiat, nu știu. Eu eram acolo. Ei au venit la mine pe parcurs și au înscenat tot, au vrut să facă chestia asta, să se ridice pe spatele meu sau să îmi ceară bani.

Eu aș putea să spun multe acum, dar tac din gură. Atât rog pe toată lumea, inclusiv persoana asta, să își vadă de treaba ei și să nu se mai ia după cine o învață să îmi facă mie rău. Dacă aveți nevoie de ceva, spuneți-mi, vreau 300, 500, 700, decât să îmi faceți manevre de astea pentru câteva sute sau cât aveți nevoie.

Vedeți-vă de treaba voastră! Lăsați-mă să pot sa cânt. Iarăși vă supărați că am început să cânt? 20 de ani, 30 de ani de acum încolo tot eu sunt șeful. Sunt un monstru sacru”, a declarat Florin Salam în fața camerelor de filmat.

Soția lui Florin Salam, declarație neașteptată la adresa tinerei de 23 de ani

Nici Roxana Dobre nu s-a putut abține în momentul în care manelist a fost luat la întrebări de maneliști și a făcut câteva declarații care spera ea că vor ajunge la urechile domnișoarei de 23 de ani. Soția lui Florin Salam a ținut să o înștiințeze pe presupusa victimă că oricât de mult își dorește, nu va primi niciodată bani de la el.

„Succes în continuare domnișoarei! Toți banii stau la mine, ce aveți? Să îi fie rușine! Când consideri pe cineva un monstru, nu ai ce căuta cu un monstru”, a declarat Roxana Dobre.

@spynewssromania #viralvideoromania #pentrutineromania #viraltiktok #viralvideo #stiriromania ♬ sonido original – Spynewss România

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: