Redactia.ro
Home » Monden » Florin Salam a făcut primele declarații, după ce s-a zvonit că a murit. Manelistul este mai bine ca niciodată: ”Rușine”

Florin Salam a făcut primele declarații, după ce s-a zvonit că a murit. Manelistul este mai bine ca niciodată: ”Rușine”

GALERIE FOTO (2)

Florin Salam a făcut primele declarații, după ce s-a vehiculat în mediul online că s-a stins din viață. Ei bine, manelistul este nevătămat, în carne și oase, ba chiar a vorbit despre zvonurile apărute. ”Regele manelelor” a fost scurt și la obiect și a ținut să le transmită tuturor un mesaj.

Florin Salam, primele declarații

Pe pagina de Facebook a lui Florin Salam a fost postat un mesaj, referitor la faptul că manelistul nu a murit și că este în viață. ”Dragilor, voi fi scurt și la obiect. Nu. Nu am murit. Iar din păcate aceasta informatie reprezintă o palmă dură asupra credibilității presei din România. Ne vom revedea curând la concerte. Vă doresc sănătate tuturor”, a scris cântărețul pe Facebook.

Declarațiile făcute de avocatul manelistului

Avocatul manelistului a intrat în direct la România TV, unde a dezmințit zvonurile.  ”Florin va bucura inca multă vreme pe toți românii, pe cei care îl invită la petreceri, va fi multa vreme numarul unu in Romania asa cum este de mult. Stirea dată de un anumit post de televiziune este o minciuna, cineva a râs de ei in niciun caz aceasta știre nu este dată de o persoană din anturajul lui Florin. Este bine, este nevătămat, se reface după problema medicală pe care a avut-o, insă partea aceea cu substanțe interzise este de-a dreptul șocant și nu va rămâne așa. Vreau sa afirm clar ca Florin Salam este în viață, este bine și se pregătește în continuare pentru carieră. În acest moment este importantă intimitatea lui Florin de aceea nu putem dezvălui locația unde se află acesta”, a declarat avocatul familiei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini