Redactia.ro
Home » Homepage » Florin Salam, anunțul momentului: ”M-am simțit puțin rău, trecem peste”. Care este, de fapt, starea de sănătate a manelistului

Florin Salam, anunțul momentului: ”M-am simțit puțin rău, trecem peste”. Care este, de fapt, starea de sănătate a manelistului

Florin Salam a ținut să lămurească lucrurile, după ce s-a spus că a murit. Celebrul manelist a făcut un video, pe care l-a postat pe Facebook, pentru a lămuri întreaga situație și pe toată lumea. Primele declarații oficiale făcute chiar de ”regele manelelor”.

Florin Salam, primele declarații oficiale

Florin Salam a făcut un video despre zvonurile apărute în mediul online, conform cărora el ar fi murit. Celebrul manelist a ținut să lămurească situația și a postat un filmuleț cu ultimele noutăți despre starea lui de sănătate.

Va saluta cu respect Florin Salam. Fac acest filmulet pentru familia mea, pentru tot ce inseamna neamurile mele din provincie, referitor la zvonurile care circula prin presa. Este foarte important…stiti ca de cateva zile am fost in situatia in care am fost, dar cei din presa, imi cer scuze, ca nu vreau sa se supere pe mine, formuleaza mult peste situatia prezenta. Ce pot sa va spun…am facut acest video pentru familia mea, care este in alerta, care nu stie de sanatatea mea.

Eu am cantat patru zile intr-un loc, luati in serios problema cu COVID, ca noi prea faceam caterinca de situatia asta…exista persoane care stau cu adevarat cu grija mea, familia mea. Eu sunt bine, in doua, trei zile, trebuie sa ajung acasa. Trebuia astazi sa ies, insa medicii mi-au zis sa mai stau o zi, doua, sa-mi revin. Doar ca m-am simtit putin rau, asta-i situatia, trecem peste. Dar ceea ce urla ape la televizoare si ce spune in presa, nu este adevarat. Eu nu mai am cuvinte ce sa va spun. Imi cer scuze la cei care au stat cu grija pentru mine. Intr-o zi, doua, o sa fiu cum trebuie si o sa merg si la cantarile mele. Imi pare rau ca s-a aintamplat treaba asta. Va pup și stati linistiti”, a declarat Florin Salam.

Roxana Dobre, prima declarație despre Florin Salam

Roxana Dobre a vorbit despre starea de sănătate a lui Florin Salam, după ultimele zvonuri apărute despre moartea acestuia. Lumea manelelor și nu numai a fost zguduită de-a dreptul după ce s-a spus că artistul s-a stins din viață.

Vă rog să înțelegeți situația! România ar trebui să se roage pentru Florin. Atât pot să afirm la acest moment”, a declarat Roxana Dobre, pentru Cancan.ro

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro