Redactia.ro
Home » Monden » Florin Salam, așa cum rar a mai fost văzut. Celebrul manelist a fost recunoscut, deși purta mască

Florin Salam, așa cum rar a mai fost văzut. Celebrul manelist a fost recunoscut, deși purta mască

GALERIE FOTO (4)

Florin Salam poate considera că i-a demonstrat multe Roxanei Dobre, cea căreia celebrul manelist îi va pune în scurt timp inelul pe deget! Pe lângă faptul că e celebru și are “valoare”, se pare că renumitul manelist se pricepe și la partea … casnică! Așadar va fi un adevărat stâlp al familiei pe care cei doi o vor forma cât de curând. O demonstrează cel mai bine cele mai recente imagini cu manelistul.

Se pare că Florin Salam nu se ferește când vine vorba să dea o mână de ajutor în casă, chiar dacă cel mai probabil și-ar permite, “la valoarea lui”, să plătească pe cineva care să îi rezolve orice chestiune casnică.

Florin Salam, așa cum rar a mai fost văzut

Așa se face că celebrul manelist a fost surprins la cumpărături. Și în acest rol, se pare că Florin Salam joacă în “liga cunoscătorilor”.

Zicem asta pentru că acesta s-a mișcat cât se poate de inspirat printre rafturile magazinului aflat chiar lângă locuința sa, pentru o scurtă aprovizionare.

A pus în coș clasica pâine și alte câteva produse, care s-au încadrat perfect în strictul necesar al unei familii, după o scanare rapidă a rafturilor din magazin.

Florin Salam, recunoscut deși purta mască

Se pare că Florin Salam s-a mișcat rapid tocmai pentru deja ar fi cunoscut magazinul, care se află aproape de blocul din “Nordului”, unde celebrul interpret de manele locuiește.

Lui Florin Salam nu i-a trebuit prea mult timp ca să fie recunoscut de ceilalți aflați în magazin, deși purta mască. A fost zărit chiar și de angajați: “Uite-l pe Florin”. O singură remarcă, iar celebrul cântăreț a fost urmărit pe ascuns de ochii curioșilor până a ajuns cu produsele la casă.

Entuziasmul a fost și mai mare, având în vedere că aceștia îl au ca și client fidel, având în vedere că artistul stă aproape de magazin.

Totodată, pandemia de Coronavirus l-a ținut și pe Salam mai mult ca oricând pe lângă casă, așa cum s-a întâmplat cu toți artiștii din România și chiar din lume, așadar se pare că e un obișnuit al locului.

”E al nostru, e vecin cu noi”, a șoptit omul de la casă, parcă bucuros și mândru că a avut ocazia să îl “taxeze”, potrivit Cancan.

Florin Salam și Roxana Dobre, pasul cel mare

Deși nu e pentru prima dată când anunță, se pare că momentul în care Florin și Roxana Dobre vor fi soț și soție e tot mai aproape. dar de data aceasta cei doi sunt mai siguri ca oricând că la anul vor fi soț și soție. Poate chiar faptul că au petrecut mai mult timp împreună, odată cu pandemia de Coronavirus, ar avea să îi facă să fie mai siguri ca niciodată pe decizia de a forma oficial o familie. Și acest pas nu ar fi chiar atât de dificil de făcut, având în vedere că Florin Salam și Roxana Dobre sunt cuplu de șase ani.

Anunțul că vor face pasul cel mare a fost făcut chiar de Roxana Dobre.

”Da, o să facem și nunta, în sfârșit. Pentru că au fost momente nașpa în viețile noastre și nu am avut cum să facem. Pentru al meu, e a doua oară, evenimentul ăsta. Adică știe cu ce se mănâncă… Pentru mine e primul eveniment din viața mea și îmi doresc să fie într-un moment liniștit”, a dezvăluit iubita lui Florin Salam.

Aceasta a dezvăluit de curând și cum va arăta nunta lor.

”Nunta o să fie la anul. O să fie mică, cu siguranță va fi mică pentru că așa ne dorim. Nu știu dacă va fi în aceeași zi cu civila, nu ne-am gândit la asta, sincer. Aia civilă nu prea mă interesează, pentru mine nu e importantă. Pentru mine este importantă cununia în fața lui Dumnezeu”, a mai detaliat Roxana Dobre.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: