Redactia.ro
Home » Monden » Florin Salam dă cărțile pe față. Ce spune despre consumul de substanțe interzise: «Eu îmi trăiesc viața. Cum este treaba mea»

Florin Salam dă cărțile pe față. Ce spune despre consumul de substanțe interzise: «Eu îmi trăiesc viața. Cum este treaba mea»

florin salam

Florin Salam este considerat cel mai renumit cântăreț de manele din România, iar muzica lui este ascultată adesea la petreceri. Artistul este invitat la numeroase nunți și evenimente private, iar succesul de care se bucură este unul incontestabil. Recent, el a fost invitat în platoul emisiunii lui Denise Rifai și a vorbit despre cum a ajuns unde se află în ziua de astăzi, dar a răspunsul și unor întrebări delicate vizând presupusul său consum de substanțe interzise.

Florin Salam dă cărțile pe față. Ce spune despre consumul de substanțe interzise

Florin Salam i-a declarat Denise Rifai că a muncit pe brânci pentru a-și construi imaginea pe care o are astăzi. Deși nu a fost interesat de școală în mod deosebit, pasiunea și talentul pentru muzică l-au ajutat să aibă o viață lipsită de griji. Florin a subliniat, totuși, cât de importantă este educația și i-a îndemnat pe ceilalți să nu-i urmeze exemplul și să învețe pe brânci.

„Mi-a fost greu pentru că în perioada când eu stăteam pe lângă unchiul meu, un lăutar foarte mare, era greu să urci, mai ales că în perioada aia nu era YouTube, erau casetofoane. Noi ne-am ridicat prin muncă, am înghițit mult praf de la corturile alea unde se dansa sârba, hora. Grele, dar frumoase vremuri. Nu era nevoie de pile să te ridici, acolo era prin muncă și adevăr”, a declarat Florin Salam.

Nu de puține ori, Florin Salam a fost acuzat de faptul că este consumator de substanțe interzise. Un episod care a ajuns să fie distribuit în mediu online a avut loc la un eveniment din Craiova la care Florin Salam ar fi trebuit să cânte. Din păcate, timp de trei ore Florin Salam a stat cu microfonul în mână și nu a putut cânta, manifestând o atitudine catatonică.

Florin Salam neagă vehement că ar consuma substanțe interzise

Cu toate acestea, Florin Salam neagă vehement că ar consuma substanțe interzise și este de părere că nu poți fi niciodată sigur de ceea ce ți se pune în pahar. Astfel, artistul insinueză că, la acel eveniment, o persoană cu intenții rele i-ar fi strecurat ceva în băutură.

„Nu, nu sunt dependent, nu există așa ceva. Am făcut tot ce am vrut eu și o să fac toată viața ce vreau eu. Suntem artiști, avem o viață ciudată, suntem un fel de roboți pentru public. Dacă tu ești fericit, fii tu fericit, eu îmi trăiesc viața, cum e treaba mea. Am recunoscut că am făcut. Când plec în străinătate fac ce vreau, nu zic ce, dar fac ce vreau. În România mi-e scârbă, pentru că uite oamenii cum sunt.

Trăim într-un real pericol. În ziua de astăzi, la nunți…eu am și dușmani, după două-trei pahare nu mai știu cine îmi aduce paharul și mă găsești așa. Oamenii de aici nu înțeleg, dacă ar putea ți-ar lua viața”, a declarat Florin Salam.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: