Redactia.ro
Home » Monden » Florin Salam este acuzat de înșelăciune. Presupusa victimă a manelistului a făcut primele declarații: ”Avem toate convorbirile care s-au făcut”

Florin Salam este acuzat de înșelăciune. Presupusa victimă a manelistului a făcut primele declarații: ”Avem toate convorbirile care s-au făcut”

Florin Salam acuzat

Recent, Florin Salam, cunoscut manelist, se confruntă cu o nouă problemă legală, fiind acuzat de înșelăciune de către un bărbat din Dâmbovița. Acesta afirmă că a plătit manelistului o sumă considerabilă pentru a cânta la nunta sa, însă evenimentul s-a transformat într-un coșmar după ce Salam a dispărut în ziua festivității.

Plângerea penală depusă la Parchetul de lângă judecătoria Târgoviște ar putea aduce din nou faimosul artist în fața poliției. Conform relatărilor, un bărbat din Dâmbovița a declarat că s-a înțeles cu Florin Salam pentru a cânta la nunta sa. Cu toate acestea, după ce a plătit suma considerabilă de 5.500 de euro în trei tranșe, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

Florin Salam, acuzat de înșelăciune

Evenimentul ar fi decurs conform planului până în ziua festivității, pe 21 august. La acea dată, Salam ar fi comunicat că întârzie, pentru ca în cele din urmă să închidă telefonul și să nu mai răspundă la apeluri.

Păgubitul a decis să acționeze legal și a depus o plângere penală pentru înșelăciune la Parchetul de lângă judecătoria Târgoviște. Cu toate că Salam a fost citat de mai multe ori pentru a fi audiat, acesta nu s-a prezentat niciodată, conform relatărilor. Potrivit procedurii legale, polițiștii pot emite un mandat pentru aducerea lui Salam la secția de poliție.

”I-am achitat artistului Florin Salam, în 3 tranșe, suma de 5.500 euro, urmând ca în 2021, pe 21 august, să vină să îmi cânte două ore.

Nu a mai venit, m-a dus cu vorba până la 10- 10.30 că vine, că ajunge la eveniment. De la 10 jumătate nu a mai răspuns la niciun telefon. Și-a închis telefoanele”, povestește victima.

Păgubitul a făcut primele declarații

Un aspect important în această poveste este absența unui contract scris între cele două părți, având doar o înțelegere verbală. Din acest motiv, victima a ales să depună o plângere penală pentru înșelăciune, sperând astfel să recupereze suma de 5.500 de euro.

Deși bărbatul păgubit afirmă că nu are pretenții la daune, ci doar dorește restituirea sumei de bani, este clar că situația a generat o nemulțumire considerabilă. Într-un gest aparent ironic, artistul Florin Salam a realizat chiar și un clip de promovare al evenimentului împreună cu bărbatul din Dâmbovița, semn că acesta nu anticipa o astfel de întorsătură neplăcută a lucrurilor.

”Să ne dea prejudiciul înapoi, doar banii pe care i-am dat atât, nu doresc niciun ban mai mult, decât banii pe care i-am dat.

Dovezi sunt, că avem convorbirile de pe WhatsApp cu managerul lui, cumnatul lui, avem toate convorbirile care s-au făcut. Avem înregistrări, promo, care vă dați seama, nu face promo-urile acelea Florin Salam aiurea”, mai spune bărbatul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: