Redactia.ro
Home » Monden » Florin Salam, gest incredibil în plină stradă. A făcut să plângă o femeie care vindea flori

Florin Salam, gest incredibil în plină stradă. A făcut să plângă o femeie care vindea flori

Florin Salam a ajutat o femeie care vindea flori la colț de stradă.

Florin Salam, cunoscutul cântăreț de manele i-a impresionat pe fani și nu numai, printr-un gest de generozitate și compasiune față de o femeie care își vindea florile la colț de stradă. Într-un videoclip care a devenit viral pe rețelele de socializare, vedeta și-a arătat latura umană, departe de strălucirea scenei și reflectoarelor.

În imagini, Florin Salam apare în timp ce își achiziționează un buchet de crizanteme roz de la o vânzătoare ambulantă de flori. Gestul său nu se oprește aici – manelistul scoate din buzunar o sumă de 50 de euro și o înmânează vânzătoarei, aceasta rămânând uimită de generozitatea sa spontană.

Florin Salam a încurajat-o pe vânzătoare

Cu un zâmbet cald pe față, Florin Salam îi adresează vânzătoarei cuvinte încurajatoare: ”E bine așa? Să-ți dea Dumnezeu sănătate, mami! Să nu zici că ești băiatul care cântă la televizor?”. Cu modestie, artistul acceptă binecuvântările vânzătoarei și răspunde: ”Nu contează, doamnă!”.

@5minutedinviatata8 #florinsalam #fyp #fy #5minutedinviatata8 ♬ original sound – 5minutedinviatata8

Surpriza continuă atunci când Florin Salam decide să ofere femeii și buchetul de flori achiziționat, demonstrând că gestul său nu este doar despre bani, ci și despre recunoștință și apreciere față de o femeie pe care o consideră mamă.

”Uite, ăsta (n.r buchetul de flori) ți-l dau ție, ți-l ofer din toată inima, pentru că ești o femeie care ești mamă”, spune Salam într-un moment emoționant, iar vânzătoarea de flori îl îmbrățișează în semn de recunoștință și emoție.

Fanii manelistului au reacționat imediat

Acest gest umanitar al lui Florin Salam nu numai că a impresionat pe cei prezenți în acel moment, dar a stârnit și o avalanșă de reacții pozitive pe rețelele de socializare. Fanii și admiratorii artistului au lăudat gestul său de generozitate și implicare în ajutorarea celor mai puțin norocoși.

Astfel, Florin Salam demonstrează că dincolo de faima sa ca „rege al manelelor”, există un om cu un suflet mare și o deschidere spre ajutorarea semenilor. Gesturile sale umane, precum cel din acest videoclip, contribuie la construirea unei imagini pozitive și a unei legături mai puternice între artist și publicul său.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: