Redactia.ro
Home » Monden » Războiul dintre Florin Salam și Jador a luat sfârșit! Ce i-a transmis Regele Manelelor

Războiul dintre Florin Salam și Jador a luat sfârșit! Ce i-a transmis Regele Manelelor

Jador și Florin Salam

Florin Salam pare dispus să lase în urmă disputa cu Jador, așa cum a afirmat recent. Artistul cunoscut sub numele de „Regele manelelor” exprimă dorința de a pune capăt controversei cu Jador, dar înainte de a face acest lucru, îi reamintește din nou că nu a fost corect să afirme că piesele respective îi aparțin, când, de fapt, sunt melodii mai vechi interpretate de Florin Salam și nașul său, Adrian.

Florin Salam vrea să facă pace cu Jador

După o serie de zile marcate de conflicte între Florin Salam și Jador, cu intervenția lui Tzancă Uraganu în mijlocul disputei, „Regele manelelor” își exprimă dorința de a restabili armonia cu acest artist. Florin Salam a transmis recent un mesaj pe platformele online, exprimându-și nemulțumirea față de afirmațiile lui Jador, care pretindea că piesele respective îi aparțin.

Cu doar o zi în urmă, Florin Salam a organizat o transmisiune live pe TikTok, iar ulterior, acest clip video a fost distribuit și pe Facebook. În cadrul acestui live, artistul a subliniat intenția sa de a împăca lucrurile cu Jador, recunoscând că l-a deranjat faptul că acesta a susținut că piesele în discuție îi aparțin, în timp ce, în realitate, ele sunt creația lui Florin Salam și a nașului său.

În urma acestor evenimente, pare că există un efort din partea lui Florin Salam de a pune capăt tensiunilor și de a încheia disputa cu Jador, marcând o posibilă reconciliere în lumea muzicală.

Ce sfat i-a dat Florin Salam lui Jador

Florin Salam a menționat că tinerii cântăreți de manele preiau unele melodii, unele foarte populare, dar nu e corect să le atribuie lor. El a precizat că intenția sa a fost doar să atragă atenția lui Jador cu privire la această situație și că acum vrea să încheie conflictul.

Eu m-am referit la ce a ieșit acum pe parcurs, pentru că uite, vezi, sunt alții care vorbesc direct cu noi și nu e voie. Ce am spus eu mai devreme…oricum vreau să șterg cu buretele și cu omul ăsta care n-a avut respect față de noi, să cânți niște piese și spui că sunt ale tale și după să te victimizezi…(…) Am încheiat.

Oricum, trebuie să stai un pic mai cuminte, dar oricum pe TikTok, dacă nu ieși pe față să spui, nu ai talent. Mai bine nu mai intri pe TikTok. Nu merge și mai ales cu ăștia mici trebuie să le explici.”, a spus Florin Salam, într-un live de pe TikTok.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: