Redactia.ro
Home » Monden » Florin Salam, gest uimitor pentru o vânzătoare de flori, la colț de stradă. Câți bani i-a dat pe un banal buchet de crizanteme: „Să fii sănătos, mamaie!” VIDEO

Florin Salam, gest uimitor pentru o vânzătoare de flori, la colț de stradă. Câți bani i-a dat pe un banal buchet de crizanteme: „Să fii sănătos, mamaie!” VIDEO

Florin Salam, gest uimitor pentru o vânzătoare de flori, la colț de stradă. Câți bani i-a dat pe un banal buchet de crizanteme: „Să fii sănătos, mamaie!” VIDEO

Florin Salam, gest uimitor pentru o vânzătoare de flori, la colț de stradă. Câți bani i-a dat pe un banal buchet de crizanteme: „Să fii sănătos, mamaie!”

Florin Salam, gest uimitor pentru o vânzătoare de flori, la colț de stradă

Florin Salam, cunoscut și apreciat în lumea muzicii de manele, a impresionat recent printr-un gest generos față de o vânzătoare de flori de la colțul străzii. Într-un moment capturat pe cameră, manelistul a surprins cu o sumă considerabilă de bani o femeie care-și vindea crizanteme roz.

Câți bani i-a dat pe un banal buchet de crizanteme: „Să fii sănătos, mamaie!”

După ce a primit un buchet de flori, Florin Salam a scos din buzunar nu mai puțin de 50 de euro și i-a înmânat generoasa donație femeii. Gestul său a dus la un moment de recunoaștere pentru vânzătoare, care, uluită, și-a dat seama că benefactorul era chiar Florin Salam.

Pe lângă suma impresionantă oferită, cântărețul de manele i-a făcut o surpriză în plus vânzătoarei, oferindu-i și buchetul de flori pe care îl achiziționase. Dialogul dintre Salam și vânzătoare a fost plin de căldură și umanitate:

Florin Salam: „Dă-mi un buchet de flori!”

Vânzătoare: „Îți place, mami?”

Florin Salam: „Dacă pe astea le ai, pe astea le iau!„. Manelistul a scos 50 de euro din buzunar și i-a înmânat vânzătoarei: „E bine așa?”

„Să-ți dea Dumnezeu sănătate, mami!„, i-a urat femeia, uitându-se mirată la bani. Câteva secunde mai târziu, l-a recunoscut pe artist: „Să nu zici că ești băiatul care cântă la televizor?”

Florin Salam: „Nu contează, doamnă!”

Vânzătoare: „Să fii sănătos, mamaie!”

Florin Salam: „Uite, ăsta (n.r buchetul de flori) ți-l dau ție, ți-l ofer din toată inima, pentru că ești o femeie care ești mamă„.

@5minutedinviatata8 #florinsalam #fyp #fy #5minutedinviatata8 ♬ original sound – 5minutedinviatata8

 

Sursa foto: RTV

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: