Redactia.ro
Home » Știri » Florin Salam, petrecere de zile mari pentru fata cea mică pe care o are cu Roxana Dobre. Cum a fost surprins manelistul

Florin Salam, petrecere de zile mari pentru fata cea mică pe care o are cu Roxana Dobre. Cum a fost surprins manelistul

GALERIE FOTO (11)

Florin Salam a organizat o petrecere de zile mari pentru fata pe care o are cu Roxana Dobre. Rania, fata cea mică a lui Florin Salam, a împlinit ieri patru anișori, iar petrecerea a ținut până spre miezul nopții. Manelistul a fost suprinsă într-o ipostază cu totul neașteptată de fani. 

 

Florin Salam, petrecere de zile mari pentru fata cea mică

Florin Salam a organizat o petrecere de zile mari pentru fata pe care o are cu Roxana Dobre. Rania a avut un tort uriaș, personalizat, și a fost sărbătorită alături de cei dragi. Și Florin Salam a apărut într-o ipostază cu totul neașteptată. Manelistul a fost surprins într-o ținută lejeră, de casă, rar fiind văzut de fani în această ipostază.

Deși au vrut ca petrecerea Raniei să fie una memorabilă, Florin Salam și Roxana Dobre au ales să o sărbătorească acasă pe micuța prințesă, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus. Rania a purtat o rochie de prințesă, special cumpărată pentru această ocazie și a fost sărbătorită alături de cei dragi. Într-o filmare publicată de una dintre invitate, Rania este alături de prăinții ei.“#LaMulțiAniPrințesă”  este mesajul care însoțește filmarea postată de una dintre invitate, fiind etichetată și partenera lui Florin Salam, Roxana Dobre.

Sărbătorita a avut un tort de trei etaje, pe ultimul etaj fiind o figurină care seamănă cu ea, dar și multe produse de make-up.

Nici fata cea mare a lui Florin Salam, Betty Blue, nu a lipsit de la acest eveniment. Betty i-a făcut o urare emoționantă surorii ei, după ce s-au filmat împreună. “Happy Birthday, lil sis (n.r.: La mulți ani, surioară)!!! #Rania”, a scris Betty Blue pe pagina de Instagram.

Florin Salam se însoară

 

Florin Salam se poate considera un bărbat împlinit din toate punctele de vedere. Cu o familie frumoasă și o parteneră de viață care îi este mereu alături, celebrul cântăreț de manele a decis să facă pasul cel mare și să o ia de soție pe Roxana Dobre. După o relație de șase ani, Florin Salam și Roxana Dobre au decis să își mărturisească iubirea și în fața lui Dumnezeu. Anunțul că cei doi vor fi soț și soție a fost făcut chiar de Roxana Dobre. Evenimentul așteptat de multă lume va avea loc anul viitor, după ce vor fi eliminate restricțiile impuse în contextul pandemiei de coronavirus, scrie cancan.ro. 

”Da, o să facem și nunta, în sfârșit. Pentru că au fost momente ”nașpa” în viețile noastre și nu am avut cum să facem. Pentru al meu, e a doua oară, evenimentul ăsta. Adică știe cu ce se mănâncă… Pentru mine e primul eveniment din viața mea și îmi doresc să fie într-un moment liniștit”, a declarat Roxana Dobre, pentru Antena Stars.

Mai mult, iubita lui Florin Salam a declarat că își dorește un eveniment discret, alături de familie.

”O să fie la anul, nunta. O să fie mică, cu siguranță va fi mică pentru că așa ne dorim. Nu știu dacă va fi în aceeași zi cu civila, nu ne-am gândit la asta, sincer. Aia civilă nu prea mă interesează, pentru mine nu e importantă. Pentru mine este importantă cununia în fața lui Dumnezeu”, a mai adăugat Roxana Dobre.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: