Redactia.ro
Home » Știri » Florin Salam, reacție neașteptată după ce Betty l-a înștiințat că a lovit mașina. Cum a decurs farsa fiicei sale

Florin Salam, reacție neașteptată după ce Betty l-a înștiințat că a lovit mașina. Cum a decurs farsa fiicei sale

Florin Salam este consideral cel mare artist din lumea manelelor. Acesta a stabilit în ultimii ani record după record, adunând milioane de vizionări la piesele sale. Acesta are doi copii superbi din prima căsnicie și mai nou un nepoțel de care este îndrăgostit iremediabil. Fiica sa cea mare, Betty s-a apucat recent de vlogging și i-a făcut și o farsă tatălui său.

Cum a reacționat Florin Salam după ce Betty l-a înștiințat că a lovit mașina

Betty Vișănescu, fiica cea mare a lui Florin Salam a pus la cale o farsă pentru tatăl său pentru a o publica online și pentru a-i vedea reacția artistului.

Am ieșit cu mașina și n-am fost atentă și un om cu mașina de gunoi mi-a lovit mașina foarte tare în parcare și n-am pe cine să chem.„, i-a spus Betty tatălui ei.

Cu toate că alții s-ar fi așteptat ca Florin Salam să își certe fiica pentru lovirea bolidului de lux, acesta a reacționat foarte calm și i-a spus fiicei sale că important este că ea este teafără și nevătămată.

Ee, Bettycule, important e că ești bine, dă-le în doamne iartă-mă de mașini. Odată ce aud că ești bine îmi dau seama că ești bine, dă-le în doamne iartă-mă de mașini”, a fost reacția lui Florin Salam la aflarea veștii că fiica ar fi lovit mașina.

Florin Salam a început să cânte de la o vârstă fragedă

Încă de la vârsta de 3 ani, Florin Salam era atras de muzică și încerca să cânte la un acordeon ce era mult mai greu decât el. Încet, el a devenit un adevărat artist și din fața clanței ușii pe care o folosea drept microfon, a ajuns chiar să poată semna un contract cu Universal music, cea mai mare companie muzicală din lume. Acesta nu s-a mai concretizat din cauza unor probleme personale ale artistului.

Am târât un acordeon după mine, că nu puteam să îl țin, l-am dat jos și am cântat și m-a chinuit cu el. Aveam trei ani. Mi-a intrat în sânge. Am inventat eu niște melodii. După ce am crescut mai mare, mă puneam la clanța de la ușa și închideam ochii și aveam impresia că ăla e microfonul. Mă visam pe scenă. Închideam ochii și trăiam, am avut niște realizări cu visele pe care le-am avut”, a spus Florin Salam.