Redactia.ro
Home » Monden » Florin Salam se va căsători cu Roxana Dobre în străinătate: „De acolo nu mă mai întorc în țară”

Florin Salam se va căsători cu Roxana Dobre în străinătate: „De acolo nu mă mai întorc în țară”

GALERIE FOTO (4) Florin Salam se va căsători cu Roxana Dobre în străinătate

Florin Salam se va căsători cu Roxana Dobre în străinătate. Manelistul a vorbit pentru prima dată despre căsătoria cu iubita lui. Invitat în podcast-ul lui Damian Drăghici, Florin Salam a răspuns la toate întrebările cu sinceritate. Acesta a vorbit și despre primul său mariaj, cu Fănica.

Florin Salam se va căsători cu Roxana Dobre în străinătate: „De acolo nu mă mai întorc în țară”

Florin Salam se va căsători cu Roxana Dobre în străinătate. A devenit unul dintre cei mai buni artiști de muzică de petrecere din România, iar acum se bucură de familia sa. Florin Salam este cunoscut pentru devotamentul lui față de cariera sa, muncind ani de zile pentru a le oferi copiilor săi tot ce își doresc. După moartea primei soții, Fănica, manelistul și-a crescut singuri copiii, iar ani mai târziu a cunoscut-o pe Roxana Dobre, cea care i-a oferit trei copii. Deși nu sunt căsătoriți, Florin și Roxana se comportă ca o adevărată familie.

Invitat la un podcast realizat de Damian Drăghici, Florin Salam a declarat că regretă faptul că nu a avut o lună de miere după prima sa căsătorie, cu Fănica. Cântărețul a povestit că nunta lui a avut loc între două concerte, iar în această perioadă nu a reușit să doarmă un minut.”Ani de zile, n-am dormit nici o noapte. Îmi aduc aminte, când am făcut nunta prima dată… eu am plecat de la o petrecere din București, direct în Turcia, acolo unde am făcut eu nunta. Am terminat nunta și am venit înapoi la Giurgiu, la o altă nuntă, unde aveam de cântat. Eu n-am avut lună de miere, știam eu ce însemană asta? În viața mea n-am știut ce înseamnă lună de miere, acum aud și eu pe la alții…”, a povestit Florin Salam.

Florin Salam plănuiește să se căsătorească cu Roxana Dobre

Referitor la nunta cu Roxana Dobre, actuala lui iubită, manelistul a declarat că are în plan să facă și a doua nuntă. El a spus că evenimentul special va avea loc în străinătate, iar de acolo nu se va mai întoarce în țară pentru un concert, ci va rămâne alături de soția lui pentru a se bucura, în sfârșit, de luna de miere. ”A fost chin… Nu neapărat că trebuia să mai vin să mai fac bani, o mie, două sau șapte mii… Că aveam bani de la nunta mea. Dar nu aveam încotro, nu puteam să spun oamenilor nu.Și am zis acum, că tot vorbesc, dacă e să mă ajute Dumnezeu… Trebuie să mai fac… Sunt cu Roxana, cu care am trei copii. Dacă de data asta îmi fac o nuntă, că tot în străinătate o să fac… de acolo nu mai plec a doua zi la cântare”, a mai spus Florin Salam.

De asemenea, Roxana Dobre a declarat într-un interviu că nunta celor doi va avea loc într-un moment în care Florin va putea să rămână alături de ea, după marele eveniment. ”Îmi doresc să fie într-un moment al nostru, să fie o perioadă mai liniștită, să avem timp să stăm cât mai mult împreună”, a dezvăluit iubita lui Salam.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: