Redactia.ro
Home » Monden » Toți îi știu muzica, dar puțini cunosc aceste detalii despre viața lui Florin Salam. S-a apucat să cânte de la trei ani: „Clanța de la ușă era microfonul”

Toți îi știu muzica, dar puțini cunosc aceste detalii despre viața lui Florin Salam. S-a apucat să cânte de la trei ani: „Clanța de la ușă era microfonul”

Florin Salam

Florin Salam este, cu siguranță, unul dintre cei mai apreciați cântăreți din țara noastră, dar popularitatea lui depășește cu mult granițele țării. Totuși, au fost momente în care a vrut să renunțe la muzică.

Florin Salam nu a avut altă alegere decât muzica. Cum a ajuns să cânte

Florin Salam este unul dintre cele mai rezonante nume din industria muzicală românească, dar viața lui nu a fost una prea simplă.

Deși iubește muzica mai mult decât orice, a avut mai multe momente în care a vrut să renunțe.

„Eu m-am chinuit foarte mult. Poate de multe ori am vrut să renunț la ce îmi place cel mai mult, la ce cânt, dar probabil și răsplata… de aia a fost așa! Pentru că chinul și durerea psihică n-are preț(sic!), și vine o răsplată dumnezeiască. Să îți mai alini și tu durerea”, a spus Florin Salam în podcastul lui Damian Drăghici.

„Din cauză că eu cândva am fost puțin deranjat și psihic, sunt o persoană mai sensibilă eu, m-am gândit să fac și altceva. Eu spuneam asta de nervi!”, a continuat artistul.

Muzica era singura alegere pe care o avea, pentru că doar cu ea se putea produce bani și așa putea sta departe de orice alte probleme, inclusiv cele cu închisoarea, după cum îi spuneau părinții. „Noi nu aveam ce să alegem! Decât aia(sic)!”, a spus manelistul.

Florin Salam a început să cânte de la 3 ani

Încă de la vârsta de 3 ani, Florin Salam era atras de instrumentele muzicale și încerca să cânte la un acordeon ce era mult mai greu decât el. Încet, el a devenit un adevărat star și din fața clenței ușii pe care o folosea ca microfon, a ajuns chiar să poată semna un contract cu Universal music, cea mai mare companie muzicală din lume. Acesta nu s-a mai concretizat din cauza unor probleme personale ale artistului.

„Am târât un acordeon după mine, că nu puteam să îl țin, l-am dat jos și am cântat și m-a chinuit cu el. Aveam trei ani. Mi-a intrat în sânge. Am inventat eu niște melodii. După ce am crescut mai mare, mă puneam la clanța de la ușa și închideam ochii și aveam impresia că ăla e microfonul. Mă visam pe scenă. Închideam ochii și trăiam, am avut niște realizări cu visele pe care le-am avut”, a spus Florin Salam.

A mers la școală doar până în clasa a IV-a și apoi nu a mai vrut să meagră pentru că deja începuse să producă bani pentru familia lui.

„La școală, am mers 2-3 clase și dacă mă duceam după tata la nuntă, la cort, în clasa a 4-a. Câștigam ca și copil 500 de lei la o nuntă, mă gândeam, la ce mă mai duceți la școală, eu fac bani, lăsați-mă să vă ajut!”, a povestit el.

Ulterior, la doar 17 ani, s-a îndrăgostit pentru prima dată, de cea care avea să îi devină soție, Fănica. Aceasta a murit în urma unei hepatite C, la doar 27 de ani.

„M-am îndrăgostit la 17 ani, m-am și căsătorit. Prima mea soție, cu care am copiii mari”, a spus el.

Nici până acum nu a aflat cine e cu adevărat, dar poate spune cu siguranță că are suflet bun și vrea să dea înapoi ceva din această bunătate.

„Mă gândesc dacă am aflat cine sunt. Ce pot să spun despre mine, îmi cunosc sufletul. Sunt un om care n-aș face rău niciodată. Știu că sunt iubit și criticat, dar nu asta contează. Ceea ce știu cu adevărat despre mine e că am un suflet de om normal, că a fi bun înseamnă o normaliatate”, a spus el.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: