Redactia.ro
Home » Monden » Florin Salam, supărat pe Costi Ioniță. Manelistul a dat cărțile pe față vis-a-vis de celebra piesă ”Of, viața mea”

Florin Salam, supărat pe Costi Ioniță. Manelistul a dat cărțile pe față vis-a-vis de celebra piesă ”Of, viața mea”

Florin Salam, supărat Costi Ioniță.

Florin Salam, supărat pe Costi Ioniță. Invitat în podcast-ul organizat de Damian Drăghici, Florin Salam a vorbit fără perdea despre viața sa, dar și despre cariera sa muzicală. Ei bine, manelistul a spus adevărul despre secretele din spatele piesei ”Of, viața mea” cântată de colegul său de breaslă, Costi Ioniță.

Florin Salam, supărat pe Costi Ioniță. Manelistul a dat cărțile pe față vis-a-vis de celebra piesă ”Of, viața mea”

Florin Salam, supărat pe Costi Ioniță. Este cunoscut în întreaga țară ca fiind unul dintre cel mai talentat manelistul din țară. Florin Salam a vorbit pentru prima oară despre copilăria sa, tinerețea sa, dar și despre cariera sa muzicală. Invitat în emisiunea online a lui Damian Drăghici, Salam a răspuns la cele mai senzaționale întrebări, fără să se ferească de adevăr.

La un moment dat, Florin Salam a vorbit despre secretul melodiei ”Of, viața mea” cântată de Costi Ioniță. Artistul a declarat că, de fapt, colegul său de breaslă a ales să cânte piesa fără să anunțe că nu este a lui. ”Of, viața mea”, eu am făcut piesa asta, numai că acum îmi cer scuze, în primul rând la cei care nu au știut mai bine. Piesa aceea nu a fost niciodată anunțată de cei care au cântat-o că este a mea. 100% a fost a mea. Eu trebuia să o cânt, de fapt, pe vremea aceea nu eram așa cunoscut. Bineînțeles, că a cântat-o nașul meu, care nu se pune probema, dar, gen Costi Ioniță trebuia să anunțe și el: ”Asta e melodia lui Florin Salam”. Dar na, nu a anunțat, să le anunțe pe astea de acum încolo”, a declarat Florin Salam în podcast-ul lui Damian Drăghici.

De asemenea, Florin Salam și-a adus aminte și de primul moment în care a fost apreciat de public. Conform acestuia, manelistului a cântat atunci o piesă care nici măcar nu-i aparținea. ”Prima piesă cu care am fost apreciat a fost o melodie care nu era a mea. Cântam la o nuntă la Craiova și cineva care se ocupa mi-a furat vocile de acolo. Noi nu știam pe vremea aia. Au luat vocile și au făcut niște negative ei și eu cântam melodia lui Viorel de la Constanța, ”Rămâi cu mine până în zori de zi”. Am spart țara, deși mie nu mi-a plăcut cum am cântat.”, a mai adăugat celebrul manelist.

Florin Salam, mărturisiri emoționante despre prima sa soție, Fănica

În același podcast, Florin Salam și-a deschis sufletul în fața fanilor săi și a făcut declarații sfâșietoare despre prima sa soție, Fănica. Salam a spus că a fost marcat de momentul în care și-a pierdut soția din cauza unei boli grave.

Conform acestuia, durerea pe care a simțit-o în acele momente nu poate fi exprimată în cuvinte. Acesta a mărturisit că a stat închis într-o cameră peste o lună de zile.„Iubirea îmi dă și viață, dar mi-o și ea. Eu de aia sufăr mult… Prima dată a fost atunci când am pierdut-o pe mama copiilor mei, pe Fănica. Atunci… nu știu dacă pot să descriu… mai ales când am auzit. Am crezut că am dispărut și eu. Mă uitam pe un geam, vedeam situația și nu îmi venea să cred. Nu știam cum să prezint eu. Durerea era cum era. Nu știam ce să fac eu mă gândeam. Nici nu știam ce să hotărăsc, cum să fac. Am înnebunit. Am stat vreo lună și ceva închis într-o cameră”, a declarat emoționat Florin Salam.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: