Redactia.ro
Home » Monden » Soacra lui Florin Salam își ridică vilă la marginea Capitalei. Văduva Melania are grijă de „prințesele” manelistului

Soacra lui Florin Salam își ridică vilă la marginea Capitalei. Văduva Melania are grijă de „prințesele” manelistului

GALERIE FOTO (6) Soacra lui Florin Salam își ridică vilă la marginea Capitalei

Soacra lui Florin Salam își ridică vilă la marginea Capitalei. Mama Roxanei Dobre este o femeie puternică căruia îi place să aibă grijă de nepoatele sale, inclusiv de Betty, fiica din prima căsătorie a lui Florin Salam. De asemenea, Melania vrea să-și construiască o vilă în Popești Leordeni, iar totul pe banii manelistului.

Soacra lui Florin Salam își ridică vilă la marginea Capitalei. Văduva Melania are grijă de „prințesele” manelistului

Soara lui Florin Salam își ridică vilă la marginea Capitalei. Manelistul se poate considera norocos, având în vedere că este înconjurat de atâtea femei. Florin Salam este logodit cu Roxana Dobre, care i-a dăruit trei fetițe minunate, dar o are alături și pe fiica sa cea mare, Betty Stoian. Mai mult, femeia care are grijă de fiicele sale este chiar mama Roxanei, care a rămas văduvă în urmă cu ceva timp. Melania a fost surprinsă alături de nepoata sa Jaqueline, dar și de Betty. Soacra lui Florin Salam are grijă ca fetele artistului să nu ducă lipsă de nimic. Melania a trecut și la rolul de șofer pentru a le bucura pe nepoatele sale.

Soacra lui Florin Salam conduce o mașină în valoare de peste 100.000 de euro, care este, de fapt, a ginerelui său. Blondina a pornit spre sudul Capitalei, pentru a o duce pe fiica cea mare a manelistului la vila lui Salam. După ce și-a terminat munca de sofer, Melania a mers către o construcție din zona Popești Leordeni, acolo unde se află în șantier de lucru o vilă imensă. Mama Roxanei Dobre a intrat în vilă pentru a analiza stadiul lucrărilor. Melania Dobre vrea să fie în rând cu tinerele din ziua de azi așa că în urmă cu ceva timp a apelat la un medic estetician ca să schimbe ceva la ea.

Florin Salam și Roxana Dobre se căsătoresc?

Deși Florin Salam și Roxana Dobre sunt împreună de șase ani și au împreună trei copii, cei doi nu s-au căsătorit. De fieacare dată când au vrut să organizeze evenimentul special, a intervenit câte ceva. Acum, cei doi sunt mai deciși ca niciodată să facă acest pas, în ciuda obstacolelor care vor apărea. Invitat în podcast-ul lui Damian Drăghici, Salam a povestit că la căsătoria cu Fănica, prima sa soție, acesta nu a putut petrecere ca la carte alături de soția sa, pentru că a fost nevoit să plece la cântare chiar în ziua nunții lui. De această dată, Florin Salam își dorește să aibă o căsătorie ca la carte și să aibă și o lună de miere.

De asemenea, manelistul a declarat că cel mai dureros moment a fost acela când a pierdut-o pe mama lui Betty, fiind recunoscător că a reușit să o găsească pe Roxana să-i fie mireasă.„Iubirea îmi dă și viață, dar mi-o și ia. Eu de aia sufăr mult… Prima dată a fost atunci când am pierdut-o pe mama copiilor mei, pe Fănica. Atunci… nu știu dacă pot să descriu… mai ales când am auzit. Am crezut că am dispărut și eu. Mă uitam pe un geam, vedeam situația și nu îmi venea să cred. Nu știam cum să prezint eu. Durerea era cum era. Nu știam ce să fac eu mă gândeam. Nici nu știam ce să hotărăsc, cum să fac. Am înnebunit. Am stat vreo lună și ceva închis într-o cameră”, a mărturisit Florin Salam.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: