Redactia.ro
Home » Monden » Ce se întâmplă cu Florin Salam? Manelistul a ajuns de nerecunoscut

Ce se întâmplă cu Florin Salam? Manelistul a ajuns de nerecunoscut

GALERIE FOTO (3) Ce se întâmplă cu Florin Salam_

Ce se întâmplă cu Florin Salam? Din cauza pandemiei de coronavirus activitățile artistice au fost anulate, iar acest lucru și-a pus amprenta asupra celebrului manelist. Florin Salam a pus câteva kilograme, acesta fiind surprins în compania soției sale, în timp ce se plimbau în parc.

Ce se întâmplă cu Florin Salam? Manelistul a ajuns de nerecunoscut

Ce se întâmplă cu Florin Salam? În ultima perioadă, Florin Salam a avut mai puține evenimente muzicale, din cauza pandemiei de coronavirus. Astfel, artistul a stat mai mult în preajma soției și a fetițelor sale. Cu toate astea, pandemia și-a pus amprenta asupra manelistului, fiindcă acesta a pus câteva kilograme. Paparazzi Cancan.ro l-a surprins pe celebrul manelist în compania Roxanei Dobre, în timp ce se plimbrau în parc, mai ales că vremea era călduroasă. Artistul a ales o ținută casual, all black, cu pantofi sport, în timp ce soția sa a ales o ținută lejeră cu o geacă roz pudrat. Fără să poarte masca de protecție, cei doi soți au ieșit la plimbare în parcul Herăstrău. Din imagini se poate observa că Florin Salam s-a îngrășat în ultimele luni, mai ales că nu a mai avut nicio activitate.

În urmă cu ceva timp, Florin Salam declarat că nu crede în acest virus care a ucis milioane de oameni. „În orice țară te duci sunt aceleași probleme. De ce să plec de aici dacă oricum nu ai unde să cânți? Nu dau voie la petreceri. Așteptăm să rezolve. Nu trebuie să crezi cu tărie în acest virus sau cum îi spuneți voi. Dumnezeu te apără și noi suntem căliți. Am mai răcit și acum 10 ani, o să răcesc și mâine numai că acum au dat denumirea asta de coronavirus.”, a spus Florin Salam.

Mai mult, artistul a spus că nu vrea să se vaccineze împotriva coronavirusului, dar dacă va fi nevoie, o va face atât el, cât și familia sa.„Poate autoritățile vor spune cândva să nu mai facem. Așteptăm, vedem încă nu ne-am gândit la asta. N-am vrea să-l facem, dar dacă va trebui, o să-l facem.”, a mai spus Florin Salam.

Fratele lui Florin Salam a murit infectat cu COVID19

În luna septembrie a anului trecut, fratele lui Florin Salam a fost internat în spital timp de o lună după ce a fost infectat cu COVID19. Din păcate, Nelu Stoian a murit la spital, lăsându-și familia îndurerată. La un moment dat, Florin Salam a făcut un apel public pentru că nu mai știa nimic despre starea de sănătate a fratelui său. Acesta a ajuns la spital în luna august, iar de la o simplă răceală a început să se simtă foarte rău.

Fratele lui Florin Salam

În urma simptomelor, a fost testat pozitiv cu COVID19. Pe lângă acest virus, Nelu Stoian suferea și de diabet, obezitate și probleme cardiace, ceea ce au dus la moartea acestuia. „Nu aș fi făcut acest gest să chem toate televiziunile, dar n-avem încotro. Pur și simplu, suntem disperați pentru că nu comunică nimeni cu noi. Noi întrebăm, avem un pacient bolnav, este normal să vrem să știm starea lui, suntem familia, sunt copiii lui, suntem frații lui.Ce putem să facem?! Să stăm cu mâinile în sân până ne zic că gata, este în ultima fază?! Indiferent de situație, trebuie să știm ce se întâmplă cu el, este durerea noastră”, declara la acea vreme Florin Salam.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: