Redactia.ro
Home » Monden » Florin Salam s-a pus pe construit blocuri. Câți bani cere pentru un apartament

Florin Salam s-a pus pe construit blocuri. Câți bani cere pentru un apartament

GALERIE FOTO (3) Florin Salam s-a pus pe construit blocuri. Câți bani cere pentru un apartament

Florin Salam s-a pus pe construit blocuri! Artistul este considerat în top 3 cei mai bogați maneliști astfel că a tot investit averea pe care a acumulat-o din cântat pentru a nu o pierde. 

Florin Salam s-a pus pe construit blocuri

Florin Salam nu are nevoie de prezentare pentru că toată România îl știe drept ”Regele Youtubule”. Piesele lui sunt ascutate de milioane de oameni și mereu are cele mai noi melodii în trending pe platforma momentului.

Florin Salam s-a pus pe construit blocuri. Faptul că este un manelist așa de cunoscut l-a ajutat să fie chemat din ce în ce mai mult la evenimente. Face parte din cei mai bogați cântăreți de manele din țară, iar prezența lui la un eveniment înseamnă câteva mii de euro, bani la care se adaugă cel puțin de două ori o asemenea sumă, din dedicații.

Pentru a nu pierde averea pe care a strâns-o cu greu în decurusul acestor ani, mai ales că are doi copii și vrea să le ofere tot ceea ce este mai bun, artistul a început să investească în imobiliare. Manelistul a-a lansat în construcții și a ridicat câteva blocuri pe care le va pune în vânzare, scrie cancan.ro. Se pare că au fost date avansurile pentru câteva dintre apartamentele de lux pe care le-a construit.

”Florin Salam a venit cu banii, ceilalți sunt cu munca și cu proiectul. El este, la propriu, doar finanțatorul afacerii, el nu se pricepe la construcții, de aceea s-a asociat cu oameni de încredere. Mai trece și el pe la șantier, dar nu foarte des… În schimb, și șoferul lui, și rudele sale sunt acolo tot timpul, muncesc cot la cot cu muncitorii”, a dezvăluit un apropiat al cântărețului de muzică de petreceri. 

Florin Salam s-a pus pe construit blocuri. Mai mult, din declarațiile apropiaților reiese că lui Florin Salam i-a ieșit investiția, astfel că a reușit să scoată deja bani pe blocurile construite până acum.

”Construiește niște blocuri și nu credea, de fapt, că va reuși să își scoată prea repede banii, mai ales că este perioada dificilă, de pandemie. Dar, deja, a reușit să vândă câteva apartamente. Nu construiește apartamente de ultra lux, face apartamente pentru toate buzunarele, așa și-a dorit el, dar tot este extrem de profitabil”, a mai dezvăluit apropiatul.

Florin Salam se însoară

După o relație de șase ani, Florin Salam și Roxana Dobre au decis să facă pasul cel mare și să-și declare iubirea în fața lui Dumnezeu. Evenimentul, care a fost așteptat cu sufletul la gură, va avea loc anul viitor, după ce restricțiile de coronavirus se vor ridica. Cei doi au trecut prin multe împreună, însă au rămas la fel de uniți și îndrăgostiți. Au demonstrat mereu că dregostea lor este puternică, iar acum au bifat și singurul lucru rămas pe listă. Deși de-a lungul timpului au tot existat zvonuri despre nunta lor, ei bine, acum anunțul este oficial.

”Da, o să facem și nunta, în sfârșit. Pentru că au fost momente ”nașpa” în viețile noastre și nu am avut cum să facem. Pentru al meu, e a doua oară, evenimentul ăsta. Adică știe cu ce se mănâncă… Pentru mine e primul eveniment din viața mea și îmi doresc să fie într-un moment liniștit”, a declarat Roxana Dobre pentru Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: