Redactia.ro
Home » Știri » Florin Salam a cântat pentru cel mai mare traficant de droguri. Manelistul a luat mii de euro la petrecerile interlopilor

Florin Salam a cântat pentru cel mai mare traficant de droguri. Manelistul a luat mii de euro la petrecerile interlopilor

GALERIE FOTO (2) Florin Salam

Florin Salam a cântat pentru cel mai mare traficant de droguri din România, Cristian B. Deja se știe faptul că manelistul este favoritul interlopilor din țară, motiv pentru care este invitat să cânte la orice petrecere. Se pare că de la acest chef, Salam a plecat cu mii de euro.

Florin Salam a cântat pentru cel mai mare traficant de droguri. Manelistul a luat mii de euro la petrecerile interlopilor

Florin Salam, unul dintre cei mai îndrăgiți și căutați maneliști din România reușit să cânte la petrecerile organizate de cei mai mari infractori din România. Acesta este favoritul interlopilor, motiv pentru a fost invitat să cânte la un cheg organizat de cel mai mare traficant de droguri din țară, și anume Cristian B. Acesta este cercetat de DIICOT pentru că ar fi condus o rețea de trafic de droguri în cluburile de noapte din București.

Florin Salam, alături de cel mai mare traficant de droguri din țară

Pe Youtube este postată o filmare înregistrate în urmă cu trei ani, în care Salam apare alături de Cristian B, arestat în urmă cu câteva săptămâni și acuzat că ar fi coordonat o rețea infracțională violentă care acționau în diferite țări. În filmare, manelistul îi dedică acestuia câteva ode pentru care primește sute sau chiar mii de euro de la oamenii cu care interlopul avea legături. Deși lumea interlopă este periculoasă, Florin Salam s-a obișnuit să cânte la petrecerile lor. Se știe că acești oameni au bani foarte mulți, dispuși să-i arunce la lăutari, pentru a-și crea o anumită reputație.

Florin Salam si Cristian B.

Potrivit Wowbiz.ro,Cristian B. din Brăila, este cercetat pentru tentative de omor, cămătărie, proxenetism și trafic de droguri. Această rețea s-ar fi apucat de proxenetism în diferite țări din Europa încă din anul 2012, dar bărbatul a reușit să scape de fiecare dată cu basma curată, deoarece banii luați din prostituție erau trimiși în țară pe numele apropiaților lui. Conform anchetatorilor, acesta ar fi încercat să scape de un clan de pe piața de prostituate din Elveția, prin asasinarea grupării concurente formate din proxeneți albanezi. Cu toate că liderul rețelei albaneze a fost înjunghiat, acesta a scăpat cu viață.

Totodată, se spune că în 2015, Cristian B. ar fi intrat pe piața drogurilor, fiind ajutat de către un polițist sub acopere care ulterior i-a devenit prieten. Se spune că acesta ar fi avut legătură și cu tentativa de asasinat asupra șefului grupării sportivilor, Bebino.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: