Redactia.ro
Home » Știri » Durere fără margini pentru Florin Salam! Primele imagini de la înmormântarea fratelui său

Durere fără margini pentru Florin Salam! Primele imagini de la înmormântarea fratelui său

GALERIE FOTO (5) Durere fără margini pentru Florin Salam!

Fratele lui Florin Salam, ucis de coronavirus, este înmormântat astăzi. Manelistul este distrus de durere, acesta fiind surprins alături de fiica sa, Betty.Nelu Stoian s-a stins din viață sâmbătă la Spitalul de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București.

Durere fără margini pentru Florin Salam! Primele imagini de la înmormântarea fratelui său

Florin Salam își conduce astăzi fratele pe ultimul drum. Paparazzi Wowbiz a surprins momentul în care Nelu Stoian este dus la cimitir. Manelistul este dărâmat de durere, fiind în permanență acompaniat de fata sa, Betty. La ceremonia de înmormântare participă multe persoane apropiate ale familiei Stoian, care poartă tricou cu chipul lui Nelu Stoian, în semn de respect și pentru a-i aduce un omagiu.

De asemenea, a fost chemat un preot care oficializează ceremonia de înmormântare până la cimitir. Însă, din imaginile publicate se observă faptul că preotul nu poartă mască de protecție, deși, persoanele aflate la înmormântare, inclusiv Florin Salam, poartă corespunzător măștile de protecție.

Nepoata lui Florin Salam își plânge disperată tatăl

De când a aflat că tatăl său a murit, Bianca Simion, nepoata lui Salam suferă enorm. Mama acesteia a declarat că tânăra a și-a făcut un altar în casă cu pozele tatălui său. În momentul în care sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Nelu Stoian, Bianca s-a agățat de sicriu, urlând de durere. ”Toți sunt îngrijorați pentru Bianca, este distrusă, plânge și se jelește într-una. Ea era sufletul lui Neluțu, era prințesa lui și ea îl iubea enorm. Este distrusă, nu știu cum va rezista. Cred că și pentru ea, Florin nu lasă pe nimeni să fotografieze sau să filmeze”, ne-a spus un apropiat al familiei Stoian.

Nelu Stoian, fratele lui Florin Salam s-a stins la spital din cauza infecției cu coronavirus. Acesta s-a internat la spital în luna august în urma unei răceli, după care starea sa de sănătatea s-a agravat. În tot acest timp, Salam și familia sa nu mia știau absolut nimic despre starea acestuia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: