Redactia.ro
Home » Știri » Scandal la înmormântarea fratelui lui Florin Salam. Ce a făcut familia manelistului

Scandal la înmormântarea fratelui lui Florin Salam. Ce a făcut familia manelistului

Scandal la înmormântarea fratelui lui Florin Salam

Florin Salam trece printr-un moment cumplit, după ce fratele său s-a stins din viață după o luptă grea împotriva coronavirusului. Familia manelistului nu a dus sicriul sigiliat cu corpul neînsuflețit al lui Nelu Stoian direct la cimitir, motiv pentru care autoritățile au intervenit.

Scandal la înmormântarea fratelui lui Florin Salam. Ce a făcut familia manelistului

Nelu Stoian, fratele manelistului Florin Salam s-a stins din viață sâmbătă la Spitalul de Boli Infecțioase „Matei Balş” din Capitală, după o luptă crâncenă cu noul virus. Familia acestuia a decis să ridice sicriul sigilat cu trupul neînsuflețit al bărbatului fără să-l ducă direct la cimitir.

Însă, ritualul de priveghere a decedaților de coronavirus, după cum bine se știe, este interzis de Ordinul pentru aprobarea Procolului specific managementului în caz de deces al pacienților infectați cu noul coronavirus.

Astfel, poliția a decis să intervină la casa lui Florin Salam pentru a le cere membrilor familiei să-și ducă decedatulo la cimitir, pentru că ordinul semnat de Ministerul Sănătății, prevede ca persoanele ucise de coronavirus, să fie înhumate sau înmormântate imediat. Totodată, ordinul prevede ca sicriul cu persoana decedată să nu fie deschis.

Așadar, familia lui Florin Salam riscă dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolii, pentru că nu au dus sicriul sigilat cu trupul neînsuflețit al lui Nelu Stoian direct la cimitir. Potrivit Playtech.ro, soția bărbatului le-a spus oamenilor legii că nu o interesează dacă va intra în pușcărie, ea vrea cu orice preț să-și vegheze soțul.

Florin Salam își înmormânteaza fratele cu o zi înainte să împlinească 41 de ani

La priveghi au participat și Betty Stoian, fiica lui Florin Salam, dar și partenera lui de viață, Roxana Dobre. Se pare că iubita manelistului și-a asumat responsabilitatea și a preluat o mare parte din sarcini pentru organizarea înmormântării.

Fratele cântărețului a ajuns la spital în luna august, după o simplă răceală. Ulterior, acesta a început să se simtă din ce în ce mai rău, iar testul pentru coronavirus a ieșit pozitiv. Din păcate, medicii de la Matei Balș nu au mai putut face nimic pentru a-l resuscita pe bărbat. Nelu Stoian va fi înmormântat miercuri, pe 30 septembrie, cu o zi înaintea zilei de naștere a manelistului Florin Salam.

Loading...