Redactia.ro
Home » Știri » Mesajul pe care Emi Pian i l-a dat lui Florin Salam cu puțin timp înainte de moarte

Mesajul pe care Emi Pian i l-a dat lui Florin Salam cu puțin timp înainte de moarte

emi pian florin salam

Emi Pian și-a pierdut viața, azi-noapte, în urma unei altercații cu un lider al unui clan advers. Bărbatul a fost înjunghiat de mai multe ori, și deși a fost dus de urgență la spital, interlopul nu a mai putut fi salvat. Printre cei mai afectați de moartea lui se numără și Florin Salam, care era rudă cu temutul interlop.

Mesajul pe care Emi Pian i l-a dat lui Florin Salam

Cu puțin timp înainte de acest incident sângeros, Emi Pian își plănuia ziua de naștere și-și invita cumătrul, respectiv pe Florin Salam, la aniversare. „Eu te-am anunțat de o lună de zile că mâine e ziua mea. Dacă tu crezi că merită să mă onorezi cu prezența, să bem un pahar cu șampanie, că ești fratele meu, cumătrul meu, onorează-mă.

Dacă te-am deranjat vreodată verbal sau financiar nu veni! Am încercat să iau legătura cu tine prin fel și fel de modalități, am fost și la tine acasă, la soția ta, la Roxana… Nu te-am găsit! Te-am căutat pe unde știam eu că ești, nu te-am găsit. Am vorbit cu tine acum 2-3 săptămâni și mi-ai zis , sunt cuvintele tale… Dacă vrei și-ți face plăcere, cumătrul Florin Salam, te aștept la un șpriț, nu să-mi cânți, că eu știu că tu nu cânți în România”, i-a transmis interlopul lui Florin Salam.

Emi Pian și-a găsit sfârșitul pe o stradă din Capitală

Interlopul a fost înjunghiat mortal de Napi, liderul unui clan advers, în timpul unei partide de barbut. Altercația s-a produs pe o stradă din sectorul 6. „Miercuri dimineață, în jurul orei 03.00, prin apel 112 a fost sesizat un conflict între mai multe persoane, în Sectorul 6. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 20 Poliție, fiind identificate mai multe persoane.

Doi bărbați au fost transportați la spital, unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani, decedând. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei”, a transmis Poliția Capitalei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: