Redactia.ro
Home » Știri » Cum a murit, de fapt, „Emi Pian”. Ultimul mesaj al interlopului

Cum a murit, de fapt, „Emi Pian”. Ultimul mesaj al interlopului

Emi Pian

Emi Pian, un cunoscut interlop din Capitală, a murit înjunghiat luni seară, după o răfuială între clanuri. Chiar înainte de a fi ucis, liderul clanului Duduianu a anunțat că are multe dezvăluiri de făcut.

Emi Pian era considerat unul dintre cei mai periculoși interlopi de la noi din țară, care a avut numeroase conflicte cu diferiți oameni puternici.

Cum a murit, de fapt, „Emi Pian”. Ultimul mesaj al interlopului

Emi Pian a fost înjunghiat luni seară, de un rival dintr-un alt clan de interlopi. Anterior morții sale, liderul clanului interlop Duduianu a făcut publică o înregistrare în care anunță că va face foarte multe dezăluiri.

„O sa auziţi ce n-aţi auzit în viaţa voastră! Şi IGP, şi Capitala!”, spunea temutul interlop într-o filmare care a apărut atât pe YouTube, cât și pe Facebook.

Conflictul a izbucnit luni spre marți, în jurul orei 3, în sectorul șase al Capitalei. Emi Pian se afla la o petrecere în familie, când a fost înjunghiat de un rival dintr-un clan de interlopi. Este vorba despre fiul unui rival dintr-un alt clan, Napi.

Răfuila dintre aceștia a avut loc în zona Giulești din Capitală, în dimineață zilei de marți.

A murit liderul clanului Duduianu

Florin Mototolea, zis Emi Pian, a fost înjunghiat de mai multe ori de rivalul său, iar dup ce Poliția a ajuns la fața locului, aceștia au solicitat ambulanța pentru a fi transportat la spital.

Astfel, Emi Pian a fost transportat de urgență la Spitalul Universitar, unde a făcut stop cardio-respirator. Interlopul Emi Pian nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire.

„Marți dimineață, în jurul orei 03.00, prin apel 112 a fost sesizat un conflict între mai multe persoane, în Sectorul 6. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 20 Poliție, fiind identificate mai multe persoane.

Doi bărbați au fost transportați la spital, unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani, decedând. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei”, a transmis Poliția Capitalei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: