Redactia.ro
Home » Știri » Incendiu masiv lângă București. Două hale din Bragadiru au luat foc

Incendiu masiv lângă București. Două hale din Bragadiru au luat foc

Incendiu puternic in Bragadiru

Un incendiu puternic s-a produs în această seară la două hale din Bragadiru, în apropiere de Centură. Locuitorii din zonă au primit mesaj prin RO-ALERT. În clădiri se află obiecte ușor inflamabile și explozibile. Mai multe autospeciale de Pompieri au ajuns la fața locului și se luptă cu flăcările.

Incendiu puternic în Bragadiru. Două hale de producție au luat foc

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov, două hale din Bragadiru, în apropiere de Soșeaua de Centură ard fără oprire. Suprafața afectată este de aproximativ 5000 mp, cu posibilități de extindere.

Cele două hale au obiectiv de activitate ambalarea și producerea orezului, iar în clădiri se află recipiente ușor inflamabile și explozibile. La fața locului au ajuns 21 de autospeciale ale ISU pentru stingere, ambulanțe și autospeciale pentru intervenție la înălțime.

Conform primelor informații nu au fost raportate victime, iar cel mai probabil incediul a pornit de la vegetația uscată din apropierea celor două hale. Totodată, locuitorii din zonă au primit mesaje prin RO-ALERT în care erau anunțați de producerea incendiului.

A fost transmis un mesaj de avertizare a populației prin sistemul RO-Alert privind incendiul produs în localitatea Bragadiru”, au transmis, joi, reprezentanții ISU BIF. Autoritățile recomandă locuitorilor din apropiere să fie vigilenți, să se informeze și să evite circulația în zonă pentru a ușura deplasarea echipajelor ISU.

În momentul de față se acționează cu 24 de autospeciale și se suplimentează cu alte cinci autospeciale. Potrivit inspectorului-șef ISUBIF, incendiul a afectat mai multe silozuri de depozitare, iar în apropierea celor două hale se află și locuințele oamenilor. Mai mult, autoritățile speciale acționează din exterior și de la înălțime și există riscul ca cele două clădiri să se prăbușească.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: