Redactia.ro
Home » Monden » Ce tarif are Florin Salam? Câţi lei trebuie să îi dai, dacă vrei să îţi cânte la nuntă

Ce tarif are Florin Salam? Câţi lei trebuie să îi dai, dacă vrei să îţi cânte la nuntă

Florin Salam

Florin Salam este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România și implicit, unul dintre cei mai bine plătiți maneliști. Nu este de mirare că acesta poate cere sume exorbitante pentru a fi prezent la o nuntă, un botez, sau orice fel de eveniment mai special.

Cât cere Florin Salam pentru a cânta la un eveniment

Florin Salam este foarte cunoscut în țara noastră, iar unii îl numesc chiar cel mai bun cântăreț de manele din România, și îl supranumesc „regele manelelor”. Totuși, ce este important de știut este că tariful lui Florin Salam poate să difere de la eveniment la eveniment, astfel că nu există un preț standard practicat de manelist. Cert este că nu este deloc ieftin ca Florin Salam să fie artistul la orice fel de petrecere.

Astfel, prețul pe care îl poate cere Florin Salam pentru a cânta este cuprins între 10.000 de euro și 20.000 de euro. Manelistul poate strânge sume frumoase de bani și din dedicații, pentru că este cunoscut faptul că acesta este un obicei practicat la petreceri.

Florin Salam, implicat în mai multe scandaluri

Florin Salam a fost implicat în tot felul de scandaluri, iar acum el este urmărit de interlopi periculoși. Mircea Nebunu este unul dintre ei, care l-a și amenințat pe Salam.

„El e doar un lăutar și a greșit. El nu-mi dă mie bani, nu-i iau eu banii… Eu l-am iubit ca pe un frate, ca pe un prieten… E lăutar, frate. Eu nu sunt d-ăștia care nu se duc la nunți, la botezuri, care își bat joc de oameni. A treia oară, dacă mai face el așa pe live, îi dau o palmă de zboară în sus, nu așa… Îl iubesc, țin la el, dar nu mai face tu live-uri, vezi-ți de treaba ta, de muzica ta, fii numărul 1. (…) Hai mă, Florine, ce naiba, vorbim din povești? Nu-mi cântă cocoșul pe gardul tău, nu-ți cântă cocoșul pe gardul meu, e al doilea live pe care l-ai făcut, referitor la mine. La al treilea, îți dă tata o palmă de te învârte invers”, spunea Mircea Nebunu despre Salam.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: