Redactia.ro
Home » Monden » Dovada că Salam a fost șantajat de clanul Duduianu. Câți bani îi erau ceruți și cum a fost salvat cântărețul de autorități

Dovada că Salam a fost șantajat de clanul Duduianu. Câți bani îi erau ceruți și cum a fost salvat cântărețul de autorități

Dovada că Salam a fost șantajat de clanul Duduianu

Clanul Duduianu este considerat unul dintre cele mai periculoase grupări interlope din România. Acest clan și-a făcut apariția în urmă cu mai bine de 30 de ani, atunci când la conducere era Cristofor.

Săptămâna trecută, liderul grupării Duduianu, Florin Mototolea, zis Emi Pian, în vârstă de 39 de ani a fost ucis, de un rival, pe o stradă din Sectorul 6 al Capitalei. Acesta a fost înmormântat regește, iar la priveghi i-au cântat unii dintre cei mai renumiți maneliști din țară, precum Florin Salam și Sorinel Copilul de Aur.

Dovada că Salam a fost șantajat de clanul Duduianu. Câți bani îi erau ceruți și cum a fost salvat cântărețul de autorități

Potrivit Gândul.ro, există informații în exclusivitate despre arestarea preventivă a câtorva lideri ai clanului Duduianu. Autoritățile au percheziționat pe 22 iulie mai multe adrese ale membrilor Duduianu. Întregul eveniment a avut loc înainte ca Emi Pian să fie ucis.

Așadar, în data de 22 iunie, fiul lui Cristofor, unul dintre frații Duduianu, a fost bătut la un botez la care Florin Salam cânta. Pe 24 iunie, artistul a depus plângere după ce Aramis l-ar fi acuzat de agresiunea la care a fost supus și i-a cerut manelistului 100.000 Euro ca să nu-i taie limba.

Tot în aceeași zi, Aramis îi transmite lui Salam prin intermediul unei alte persoane, că el va fi în stare să se răzbune. Întreaga discuție a fost înregistrata.

Pe 22 iulie, autoritățile percheziționează locuințele mai multor membri ai clanului Duduianu, printre care și casa lui Aramis, care este pus sub învinuire pentru șantajarea lui Florin Salam.

Pe 4 august, Florin Mototolea, liderul clanului Duduianu, este ucis în timpul unei partide de barbut.

Membrii clanului Duduianu, arestați pentru că l-au șantajat pe Florin Salam

În iulie, Denom, Seif, unchii a lui Emi Pian și Aramis, verișorul acestuia au fost puși sub învinuire, după ce Florin Salam și Nicolae Guță au depus plângere împotriva de lor.

Cei doi au declarat că Duduienii i-au șantajat și le-au cerut o sumă de 100.000 de euro. De asemenea, membrii clanului Duduianu le-ar fi cerut mai multor maneliști să le cânte gratis, la diverse evenimente. După moartea liderului Duduianu, la conducerea va veni, conform tradiției acestora, unul dintre frații lui Emi Pian.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: