Redactia.ro
Home » Știri » Momentul uciderii lui Emi Pian a fost filmat. Ce s-a întâmplat în noaptea fatidică, de fapt

Momentul uciderii lui Emi Pian a fost filmat. Ce s-a întâmplat în noaptea fatidică, de fapt

Momentul uciderii lui Emi Pian a fost filmat

În cursul zilei de miercuri, doi dintre frații liderului interlop Emi Pian, ucis săptămâna trecută au fost ridicați se autoritățile, după ce pe numele lor a fost deschis un dosar de tentativă de omor.

Cei doi sunt acuzați că l-au înjunghiat pe cel care l-ar fi înjunghiat mortal pe fratele lor.

Momentul uciderii lui Emi Pian a fost filmat. Ce s-a întâmplat în noaptea fatidică, de fapt

Miercuri dimineață, Grațian și Ciprian Duduianu au fost săltați de mascați, după ce pe numele lor a fost deschis un dosar de tentativă de omor.

Autoritățile au urmărit să găsească probe care să demonstreze ce s-a petrecut în acea noapte. Anchetatorii au căutat la adresele membrilor Duduianu, atât armele albe folosite în timpul atacului cât și hainele purtate de agresori în noaptea scandalului.

Potrivit Gândul.ro, luni seara, 3 august a fost organizată o gală de barbut la o adresă din Giulești, această locație fiind folosită de aproximativ o lună, în condițiile în care organizatorii jocurilor de noroc ilegale nu folosesc aceeași adresă de mai multe ori.

Pentru această gală de barbut, s-au strâns mai mulți jucători din București, iar suma totală pusă în joc fiind de aproximativ 50.000 de euro.

Emi Pian, scandal cu Richard Emanuel Gheorghe

Se pare că primii care au ajuns la adresă a fost fiul lui Emi Pian, Aly, Nat Mincă, din clanul Sadoveau, Ninel Ștocaru, între care și Richard Emanuel Gheorghe, care venise împreună cu prietenul său Ciprian a lui Napi.

În jurul orei 02.00, și-a făcut apariția și Florin Mototolea. Între timp ar fi izbucnit un conflict între el și Richard, deoarece îl împrumutase pe unul dintre jucători.

Atunci, Emi Pian l-ar fi acuzat pe acesta că îi dă bani unui client de-al său, iar acest lucru este interzis în lumea cămătarilor. Replicile tăioase între cei doi au continuat, când, la un moment dat, Richard l-a lovit pe Emi Pian cu palma în piept.

Nervos, Emi i-a cerut fiului său să îl sune pe Vasile Duduianu, unul dintre frații lui. Ulterior, conflictul s-a încheiat, iar Emi a decis să plece înainte să vină fratele său. Pe drum, acesta s-a întâlnit cu frații lui, Grațian și Ciprian Pian, care erau urmați de alte trei mașini.

Aflat sub influența alcoolului, Emi Pian s-a întors la adresa respectivă, însoțit de frații lui. În acel moment, Richard a fost văzut cu un cuțit în mână, moment în care l-a atacat pe Emi, rănindu-l la gamba piciorului.

În urma atacului, Richard a fugit dar a fost prins de frații Pian care l-au bătut și tăiat cu săbiile și cu un topor.

Emi Pian a fost dus la spital de către fiul său, deoarece sângera prea tare. Atunci a fost ultima dată când Emi Pian a mai fost văzut în viață. Ajuns la spital, medicii au încercat să-l salveze pe bărbat, dar în zadar. Emi Pian a murit la vârsta de 39 de ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: