Redactia.ro
Home » Știri » Ce scrie în testamentul lui Emi Pian. S-a decis cine va prelua conducerea clanului Duduianu

Ce scrie în testamentul lui Emi Pian. S-a decis cine va prelua conducerea clanului Duduianu

Ce scrie în testamentul lui Emi Pian

Liderul clanului Duduianu, Emi Pian a fost ucis într-o rafuială cu un clan rival. Rămași fără lider, membrii clanului au fost nevoiți să aleagă un nou lider care va lua deciziile.

Ce scrie în testamentul lui Emi Pian. S-a decis cine va prelua conducerea clanului Duduianu

Conform Cancan.ro, liderul clanului Duduianu ucis în răfuială, nu a lăsat niciun testament scris, ci doar unul verbal, așa cum cere tradiția în lumea interlopilor din România.

Astfel, legea spunea ca în cazul în care un lider își pierde viața, unul dintre frați va prelua conducerea. Așa se va întâmpla și în cazul Duduienilor. Dacă Emi Pian a murit, cel mai în vârstă bărbat din familie va prelua conducerea.

Potrivit unei surse apropiată clanului Duduianu, unul dintre frații lui Emi Pian va prelua conducerea clanului, iar răzbunarea va fi una cruntă. Tatăl lui Emi Pian, Nicolae Duduianu va da ordine din închisoare, pentru ca averea să nu
fie pierdută.

Ce se va întâmpla cu persoanele care au fost „împrumutate” de clanul Duduienilor?

Conform aceleași surse, banii împrumutați se vor recupera 90%, chiar dacă liderul clanului nu mai este în viață.

Recuperatorii sunt în toate. Și niciunul din cei care a primit bani cu camată nu speră acum că nu va da banii înapoi celor din familia Duduianu. Sunt milioane de euro date cu camată, Nicolae va recupera pâna la ultimul parai. Dacă vrei să fie cum spui tu, testamentul e clar și nimeni nu-l încalcă„,a spus sursa.

Reamintim că liderul grupării interlope Duduianu, Emi Pian a fost ucis săptămâna trecută în timpul unei răfuieli cu clanul Rinu.

Bărbatul, în vârstă de 39 de ani a fost înjunghiat de mai multe ori, fiind dus de către cei prezenți la eveniment la spital. Deși medicii au încercat să-ș salveze, acesta a murit după ce a pierdut prea mult sânge.

Emi Pian a fost jelit și înmormântat regește de către membrii clanului Duduianu, care cer autorităților să le facă dreptate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: